MasterChef 7: Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση και η «εισβολή» της Μαρίας Μπέη «βάζουν φωτιά» στο πλατό
MasterChef 7: Η δοκιμασία αποχώρησης και η «εισβολή» της Μαρίας Μπέη στο πλατό - Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο του MasterChef 7 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (27/2) παρακολουθήσαμε ακόμη ένα mystery box με αρκετές κακές επιδόσεις. Μάλιστα, το πιάτο που έφερε ο Παύλος ενώπιον των κριτών αποτέλεσε τη «σταγόνα» που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει κάνοντας τους κριτές να τα «ψάλλουν» στους διαγωνιζόμενους και τις διαγωνιζόμενες του MasterChef.

Τις καλύτερες προσπάθειες είχαν ο Νίκος Μότο-Μότο, ο Πορφύρης, ο Νίκος Τράκας και ο Δημήτρης. Αν και όλες ήταν καλές προσπάθειες, νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Νίκος Τράκας, ο οποίος πήρε 1.000 ευρώ λόγω της νίκης του στη δοκιμασία. Έπειτα, οι κριτές ανακοίνωσαν τους παίκτες με τις πιο αδύναμες προσπάθειες. Εκεί είχαμε ένα αναπάντεχο plot twist, αφού υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι 7 άτομα. Συγκεκριμένα, απόψε Τρίτη (28/2) θα διαγωνιστούν διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι οι εξής: ο Θοδωρής, η Σέβα, ο Βαγγέλης, η Μαρία, ο Σταύρος, ο Παναγιώτης και ο Παύλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Αυτοί οι 7 παίκτες και παίκτριες θα μαγειρέψουν σήμερα Τρίτη (28/7), προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 7. Η «αγωνία» φτάνει στα ύψη, με τους κριτές να δηλώνουν απογοητευμένοι, ενώ ο Θοδωρής ακούγεται να λέει στην κάμερα ότι «απλά πάγωσε το μυαλό του».

Ωστόσο, μία νέα «εισβολέας» και παλιά γνώριμη του Ηλία Κιαζόλι μπαίνει για μία «μαγειρική μονομαχία» με αντίπαλο τον παίκτη ή την παίκτρια που θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια στην πρώτη φάση της δοκιμασίας αποχώρησης. Πρόκειται για τη Μαρία Μπέηη είσοδος της οποίας φέρνει ταραχές με τους παίκτες να κάνουν λόγο για… τουπέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μάλιστα, στο trailer η Στέλλα ακούγεται να λέει για τη Μαρία Μπέη πως «αν έρχεται μέσα με τέτοιο θράσος, θα σε φάμε λάχανο», ενώ στο επόμενο πλάνο βλέπουμε ένα μικρό «μαγειρικό ατύχημα» της Μαρίας στο πλατό με τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει λόγο για… μάτι!

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος του σημερινού επεισοδίου θα μείνει είτε η Μαρία Μπέη είτε ο παίκτης ή η παίκτρια που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, προκειμένου να διεκδικήσει την επιστροφή της στο διαγωνισμό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε απόψε Τρίτη (28/2) στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;