Survivor All Star: Τα στατιστικά των παικτών και ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα του Survivor All Star & τα στατιστικά των παικτών - Ποιος αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση;

Η 8η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τις αφίξεις των Γιωρίκα Πηλίδη στους Μπλε και της Νικόλ Μαυρίδη στους Κόκκινους και τους Μαχητές να κατακτούν την 1η ασυλία που ανέδειξε για ακόμα μία φορά υποψήφια προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ την Χριστίνα Κεφαλά.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα κατηγόρησε τους συμπαίκτες της για σκευωρία εναντίον της. Καθώς και τα τρία νέα κορίτσια που έχουν μπει στην ομάδα των Διασήμων, έχουν όλες τους τα ίδια στατιστικά, η 30χρονη influencer απορεί για ποιόν λόγο την καταψήφισαν. Οι συμπαίκτες της είχαν δώσει ως αιτιολόγηση της ψήφου τους, αγωνιστικούς λόγους. Η ίδια βέβαια είπε πώς το περίμενε καθώς είναι νέα σαν παίκτρια, αλλά παρόλα αυτά θεωρεί αδικία όλο αυτό που συμβαίνει.

Η Χριστίνα Κεφαλά δήλωσε στην κάμερα του Survivor All Star:

«Υποψήφια για πρώτη φορά στο Survivor All Star. Δεν μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα, αναμενόμενο ήταν να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Σαν τηλεθεάτρια αλλά και σαν παίκτρια πρώην Survivor γνωρίζω ότι το σύστημα λειτουργεί κάπως έτσι. Αν είσαι νέος παίκτης είσαι ο πρώτος για υποψηφιότητα και βέβαια… αν δεν ταχθείς στην κλίκα, στο παρεάκι πολλών στην πλειοψηφία είσαι το πρώτο δόλωμα τους. Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν οπότε κατευθείαν γιατί να μην βρεθείς υποψήφιος. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα για αυτό δεν βρέθηκαν»

 

Στην ομάδα των Κόκκινων προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Η παίκτρια του Survivor All Star εμφάνισε συμπτώματα αλλεργικού σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

Στο νέο στίβο μάχης του Survivor All Star, οι Κόκκινοι πήγαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς γνώριζαν πως σε περίπτωση ακόμα μίας ήττας τους θα έπρεπε να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση. Έτσι μπήκαν δυναμικά και ο Μάριος άνοιξε το σκορ, η Σταυρούλα έκανε το 2-0 και ο Χανταμπάκης μία άνεση τριών πόντων με το καλημέρα.

Η Μαριαλένα μείωσε σε 3-1. Στη συνέχεια, ο Μαρτίκας κράτησε τη διαφορά. Η Τζο έφερε ακόμα έναν πόντο για τους μπλε κάνοντας το 4-2, αλλά οι Στάθης και Νικολέτα το πήγαν το ματς στο 6-2 για τους κόκκινους.

 

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Μπάρτζη με τον Ασημακόπουλο, καθώς ο αγώνας έπρεπε να επαναληφθεί μετά από ένα λάθος του παίκτη των Μπλε. Ο Νίκος, φανερά εκνευρισμένος, ξεκίνησε να φωνάζει και να βρίζει. Τότε, ο Νικόλας Αγόρου νευρίασε μαζί του και τον πλησίασε.

Οι δύο παίκτες του Survivor All Star ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια. Τελικά, ο αγώνας επαναλήφθηκε και οι Διάσημοι έκαναν το 7-2.

 

 

Η Μελίνα κατάφερε να μειώσει σε 7-3 με τους Σάκη και Ελένη να οδηγούν τη «μάχη» σε ματς πόιντ.

Στη συνέχεια, οι Μπλε φάνηκε να παίρνουν τα πάνω τους κάνοντας ένα σερί με 2 νίκες. Μαριαλένα, Πηλίδης, Μελίνα κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 9-8 και να αγχώσουν τους αντιπάλους τους.

Τον τελευταίο πόντο και τη νίκη στους Κόκκινους έφερε ο Σάκης. Ο παίκτης του Survivor All Star έφερε στην ομάδα του το 10αρι κόντρα στον Παναγιώτη γράφοντας το τελικό 10-8 και στέλνοντας τους Μπλε στη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού.

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι παίκτες των δύο ομάδων έμαθαν τα στατιστικά τους για το Survivor All Star. Η ομάδα των Κόκκινων κατέκτησε την 1η θέση με τη Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία έχει παίξει μόλις 2 αγώνες τους οποίους και έχει κερδίσει, ενώ ακολούθησαν η Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Σάκης Κατσούλης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Κόρομι, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου και στην τελευταία θέση η υποψήφια τους προς αποχώρηση Χριστίνα Κεφαλά.

 

Στους Μπλε τα στατιστικά ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό μετά την ψηφοφορία, για να μην επηρεαστούν οι ψήφοι των παικτών, όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star. Σύμφωνα με τα στατικά, στην 1η θέση βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της, ενώ 2ος ήταν ο Γιωρίκας Πηλίδης, ο οποίος όμως είναι μόλις δυο μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Στην 3η θέση βρέθηκε η Στέλλα Χαμπέρη και ακολούθησαν οι Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Τάκης Καραγκούνιας, Ρία Κολοβού, Εύη Σαλταφερίδου, Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Νικόλας Αγόρου, Ηλίας Μπόγδανος και τελευταίος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

 

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία, υπήρξε ένα ντέρμπι μεταξύ Τζο Μαριδάκη και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με τον 29χρονο ελεύθερο επαγγελματία να λαμβάνει μια ψήφο περισσότερη (6-5) από τη συμπαίκτρια του. Έτσι, έγινε ο 2ος παίκτης που βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου του Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα μετά τη Χριστίνα Κεφαλά, της αντίπαλης ομάδας.

 

 

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο παίκτης των Μαχητών τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Δεν το έχω συνηθίσει, η αλήθεια είναι ότι το 2019 είχα πάρει μόνο μία ψήφο και είχα βγει υποψήφιος μετά από πεντέμισι μήνες. Αναμενόμενο γιατί δεν έχω πάει καλά αγωνιστικά και πιστεύω ότι χρειάζομαι λίγο τον χρόνο μου για να βρω τον στόχο. Τα πατήματα μου τα έχω βρει αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
42'
0 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
48 - 47
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;