Γιώργος Λάνθιμος: Η νέα του ταινία «Poor Things» αξιολογήθηκε ως «ακατάλληλη»
Γιώργος Λάνθιμος: Ο λόγος για τον οποίο το «Poor Things» χαρακτηρίστηκε ως «ακατάλληλη» ταινία, πριν ακόμη κυκλοφορήσει.

Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Poor Things». Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική προσαρμογή του ομότιτλου βιβλίου του Alasdair Gray του 1992, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τη «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν.

Ωστόσο, πριν ακόμη κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίοθουσες, το «Poor Things» χαρακτηρίστηκε ακατάλληλη ταινία από το MPA. Συγκεκριμένα, χαρακτηρίστηκε ως «R-rated» για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, γραφικό γυμνό, ενοχλητικό υλικό από εικόνες gore και απρεπή εκφορά λόγου».

Εκτός από την Έμα Στόουν το cast περιλαμβάνει και τους Μαρκ Ράφαλο, Γουίλεμ Νταφόε και Κρίστοφερ Άμποτ, ενώ το σενάριο «υπογράφει» ο Τόνι Μακναμάρα με τον οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος συνργάστηκε ξανά πριν από 5 χρόνια για τη βραβευμένη με Όσκαρ «Ευνοούμενη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝑬𝒎𝒎𝒂 𝑺𝒕𝒐𝒏𝒆 💋 (@emmastonest)

Στην ταινία η Έμα Στόουν υποδύεται τη Belle Baxter, μία νεαρή γυναίκα την οποία επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του «Poor Things», η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί να γίνει φέτος στο φεστιβάλ των Καννών.

Διαβάστε ακόμη:

Πηγή εικόνας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;