Halsey: Θα κυκλοφορήσει τη solo εκδοχή του «Die For Me»
Ήταν δίκαιο και η Halsey θα το κάνει πράξη!

Η Halsey «υπέκυψε» στις παρακλήσεις των φανς και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη solo εκδοχή του «Die For Me». Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2019 και συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο του Post Malone με τίτλο «Hollywood’s Bleeding». Στο τραγούδι εκτός από τον Post Malone και τη Halsey συμμετέχει και ο Future.

Το τραγούδι είχε φτάσει στο Νο. 20 του Billboard Hot 100 τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ το verse της έγινε ξανά viral στο TikTokΤο «Die For Me» ήταν την πρώτη συνεργασία της Halsey με τον Post Malone και τον Future, και στο τραγούδι οι τρεις καλλιτέχνες να μοιράζονται μέσα από τους στίχους ιστορίες για το πώς τους εξαπάτησε ένας πρώην έρωτας.

@lindseymaple i literally could not contain my excitement when i saw the announcement #halsey #dieformehalsey @halsey #fyp ♬ som original – BadGuy_

@morg4nleigh big day for the die for me truthers😭😭 “die 4 me” halseys solo version of the song being released 24th feb finally😭😭 in honour of that, here’s halsey performing die for me – reading festival❤️‍🔥❤️‍🔥 love u @Halsey #halsey #die4mehalsey #halseydie4me #die4me #halseydieforme #dieforme #dieformehalsey #dieformepostmalone #halseymusic #halseysong #halseyfan #halseysongs #halseywithoutme #halseytok #halseytiktok #halseyfanpage #halseyfan #halseylive #concertcheck #halseyconcert #halseyshow #halseyvideo #concertvideo #readingfestival2022 #halseyedit ♬ original sound – MORGAN⚡️🖤

Στο δικό της κομμάτι, η Halsey κάνει εμφανείς νύξεις στην επιτυχία του «Without Me», το οποίο είχε γράψει μετά τον χωρισμό της από τον G-Eazy. Οι δυο τους είχαν μία θυελλώδη και on-off σχέση, που μετά από 1,5 χρόνο έληξε το 2018.

@syddlethekiddle ily @halsey #dieforme ♬ die for me – partyisover

Η νέα εκδοχή του «Die 4 Me» θα αποτελέσει την πρώτη κυκλοφορία της Halsey για τη φετινή χρονιά, ενώ από τον Αύγουστο του 2021 μέχρι σήμερα, η Halsey έχει κυκλοφορήσει μόνο το δικό της single «So Good» τον Ιούνιο του 2022 και τον Ιούλιο του 2022 συνεργάστηκε με με τον Justin Timberlake και τον Pharrell Williams στο τραγούδι «Stay With Me» του Calvin Harris από το άλμπουμ του «Funk Wav Bounces Vol. 2».

Η Halsey ανακοίνωσε μέσω των social media πως θα κυκλοφορήσει η δική της ολοκληρωμένη εκδοχή του τραγουδιού, που θα έχει τον τίτλο «Die 4 Me» στις 24 Φεβρουαρίου.

@halsey_fanpageiichliwp This verse goes so hard 🔥 @halsey #FlexEveryAngle #halsey #halsey_fanpageiichliwp #halseyfanpage #halseystan #halseyperformances #dieforme #halseydieforme ♬ Die For Me – Post Malone

«Την επόμενη Παρασκευή έχω μία μικρή έκπληξη που έρχεται. Είναι εδώ και καιρό γνωστό στους θαυμαστές μου ότι υπάρχει ένα demo του “Die For Me” με μόνο εμένα σε αυτό. Τραγουδούσα το κομμάτι μου στην περιοδεία όλο το καλοκαίρι και επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι το ζήτησαν, αποφάσισα να κυκλοφορήσω την ολοκληρωμένη εκδοχή μου ως “Die 4 Me”. Ανυπομονώ να το ακούσετε όλοι σας. Ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ στους Post Malone, Louis Bell και Future που με συμπεριέλαβαν στην αρχική κυκλοφορία και συναίνεσαν ώστε αυτή η εκδοχή να δει επιτέλους το φως της ημέρας», έγραψε η Halsey στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα το εξώφυλλο του επερχόμενου τραγουδιού.

Σε γενικές γραμμές το verse της έγινε viral στο TikTok με πολλούς φανς να δίνουν έμφαση στα λόγια και να ζητούν από την Halsey να το κυκλοφορήσει solo, ενώ παράλληλα viral είχαν γίνει και οι στιγμές που το ερμήνευε σε συναυλίες της με το κοινό να ξέρεις απ’ έξω όλους τους στίχους. Επομένως, ήταν δίκαιο και στις 24 Φεβρουαρίου θα γίνει πράξη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη halsey (@iamhalsey)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;