«Still Alive»: Η Demi Lovato θα τραγουδήσει το soundtrack του «Scream VI»
Η Demi Lovato θα τραγουδήσει το soundtrack του «Scream 6» - Πότε θα κυκλοφορήσει

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του «Scream VI» έχει ξεκινήσει και η Demi Lovato έδωσε μία πρώτη «γεύση» από το νέο της με τίτλο «Still Alive» για την επερχόμενη ταινία.

Συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη (15/2) η Demi Lovato δημοσίευσε στα social media το τρομακτικό εξώφυλλο του νέου single της «Still Alive» από το «Scream VI», όπου γράφει ρωτώντας τους followers της: «Ποια είναι η αγαπημένη σου τρομακτική ταινία;».

Το «Still Alive» θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους μία εβδομάδα αργότερα. Στην εικόνα του εξωφύλλου η Demi Lovato κοιτάζει στην κάμερα και κρατάει ένα μαχαίρι που έχει την αντανάκλαση της θρυλικής λευκής μάσκας  του Ghostface.

Στην ανάρτησή της η Demi Lovato συμπεριέλαβε και έναν αριθμό τηλεφώνου με έναν σύνδεσμο που οδηγούσε σε ένα ηχητικό απόσπασμα του τραγουδιού 30 δευτερολέπτων. Σε περίπτωση που δοκιμάσεις να καλέσεις τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό, θα ακουστεί ο εμβληματικός χαρακτήρας του Ghostface με τη φωνή του Roger L. Jackson.

Στη συνέχεια, ακούγεται ένα απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων του τραγουδιού της Demi Lovato, που παραπέμπει στο αναγνωρίσιμο ύφος των κλασικών τραγουδιών των ταινιών «Scream».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;