Πάνος Μιχαλόπουλος: Θα επιστρέψει στην τηλερόαση; - Όλες οι απαντήσεις
Θα επιστρέψει ο Πάνος Μιχαλόπουλος στην τηλεόραση με νέα σειρά;

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η φημολογούμενη τηλεοπτική του επιστροφή. Την περασμένη εβδομάδα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει συζητήσει με τον Μανούσο Μανουσάκη για μία νέα τηλεοπτική σειρά.

Η γνωστή δημοσιογράφος υποστήριξε πως αυτό ήταν κάτι που της το είπε ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξη που της παραχώρησε.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, απάντησε για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως:

«Είναι όλα ψέματα, αγόρι μου. Με πήραν τηλέφωνο και εμένα φίλοι και γνωστοί και μου τα είπαν εδώ που βρίσκομαι. Επειδή σε εμπιστεύομαι και έχω δώσει τα τελευταία χρόνια ορισμένες συνεντεύξεις μόνο σε εσένα, σου λέω το εξής:

Αυτά τα οποία γράφονται είναι όλα ψέματα. Δεν γνωρίζω τίποτα και δεν έχω καμιά πρόταση για το “Τμήμα Ηθών”. Δεν γνωρίζω το θέμα και δεν θα έκανα κάτι για τον ΑΝΤ1, για τον λόγο που γνωρίζεις εσύ από παλιά. Δισεκατομμύρια έχω χαρίσει. Αλλα, όχι. Τελείωσε. Το “χρηματοκιβώτιο” έκλεισε»

Το πρωί της Τρίτης (7/2), στο αέρα του ΣΚΑΪ, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως επικοινώνησε ξανά με τον Μανούσο Μανουσάκη για το συγκεκριμένο θέμα. Με τον σκηνοθέτη να δηλώνει έκπληκτος στην κ. Γραμμέλη:

«Εγώ έχω κάνει μια τηλεφωνική επαφή με τον Πάνο, έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Του είχα κάνει την πρόταση και ήταν θετικός. Τώρα, αν άλλαξε γνώμη, τι να πω… Θέλω να μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί του»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε, επίσης, μέσα από το πρωινό του ΣΚΑΪ:

«Ήταν λίγο άκομψη η διάψευση, υπήρχε και μια τεράστια φωτογραφία μου, θα έλεγα να τοποθετούμε τα πράγματα σωστά. Πολύ ωραία ήταν η φωτογραφία μου, αλλά τα πράγματα στα ρεπορτάζ έχουν πηγές. Είχα τονίσει ότι αυτό ήταν κάτι που προκύπτει από τον ίδιο τον σκηνοθέτη».

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;