«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Το Twitter υποκλίθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ
«Το βραχιόλι της φωτιάς» έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (4/2) στην ΕΡΤ και κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό και το Twitter.

Η νέα δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς», το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023. Μετά την επιτυχημένη πορεία της στο ERTFLIX, η σειρά ήρθε να καθηλώσει και το τηλεοπτικό κοινό με τους χρήστες του Twitter να κάνουν διθυραμβικά σχόλια.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων, η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, υπό τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας Εβραίων στις πιο ζοφερές στιγμές του 20ού αιώνα. Από τη μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης μέχρι το Ολοκαύτωμα και την επιστροφή ελάχιστων Εβραίων στη Θεσσαλονίκη.

Η σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» ήταν διαθέσιμη στο ERTFLIX ολόκληρη για λίγες ημέρες και κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο θεάσεις, ενώ η πρεμιέρα της με διπλό επεισόδιο στην ΕΡΤ1 το βράδυ του Σαββάτου συγκέντρωσε 13% στο γενικό σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό. Νούμερα αρκετά δυνατά για τη Δημόσια τηλεόραση σε ένα project, που αναμένεται να ανοίξει συζητήσεις.

Η σειρά έχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι: Νίκος Ψαρράς, Ελισάβετ Μουτάφη, Χρήστος Λούλης, Σπύρος Σταμούλης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, ενσαρκώνει τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, ενώ την πρωτότυπη μουσική τίτλων τέλους υπογράφει ο Μίνως Μάτσας.

«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter

Αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν «Το βραχιόλι της φωτιάς», όμως, φαίνεται πως αρκετοί άλλοι επέλεξαν να το δουν μέσα από την ΕΡΤ1. Πέρα από τα δυνατά νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε, η νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ βρέθηκε και ανάμεσα στα trends του Twitter.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;