Τέσσερις ταινίες και τρεις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα σε αυτό το... κρύο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφθασε και οι προτάσεις από νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις είναι αρκετές. Ακόμα ένα «γράμμα αγάπης» για το Σινεμά από τον Sam Mendes, η επιστροφή του M. Night Shyamalan, αλλά και σειρές που θα σε καθηλώσουν.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα σε αυτό το… κρύο ΣουΚού;

Ταινίες

Knock at the Cabin

Η επιστροφή του M. Night Shyamalan είναι με μία ταινία που δεν έχει κάποια μεγάλη ανατροπή. Μία μεταποκαλυπτική αλληγορία που θα βάλει το κοινό σε σκέψεις. Ενώ κάνουν διακοπές σε ένα απομονωμένο εξοχικό, ο Έρικ, ο Άντριου και η θετή κόρη τους δέχονται την επίσκεψη τεσσάρων οπλισμένων αγνώστων οι οποίοι απαιτούν από την οικογένεια να πάρει οδυνηρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της ανθρωπότητας. Είναι καλή ταινία; Νομίζω αυτό καλύτερα να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Empire of Light

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, σε μια παραθαλάσσια πόλη της νοτιοανατολικής Αγγλίας, δύο υπάλληλοι μιας πάλαι ποτέ πολυτελούς κινηματογραφικής αίθουσας, ένας νεαρός Μαύρος και μια ψυχολογικά εύθραυστη σαρανταπεντάρα, θα αναπτύξουν μια κοινωνικά αταίριαστη σχέση. Γλυκόπικρα στρογγυλεμένο δράμα με σινεφίλ ευαισθησίες. Ο Sam Mendes επέστρεψε μετά το εξαιρετικό “1917” με μία ταινία για το Σινεμά, αλλά και την ψυχική ασθένεια. Μία πιο αυτοβιογραφική ταινία με κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο που προσπαθεί να κάνει πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε συγκινήσει.

Καθαρτήριο

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Και αυτή την εβδομάδα, στα Σινεμά προβάλλεται και μία ελληνική πρόταση. Ο Βασίλης Μαζωμένος μας χαρίζει ένα σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα με έντονο το στοιχείο του μαύρου χιούμορ. Ένας μοναχός ηγείται μιας πομπής. Ένα κορίτσι διασώζεται από την πορνεία. Δύο νεαροί συμμετέχουν σε βίαια επεισόδια. Ένας ηλικιωμένος πέφτει θύμα μιας αστυνομικού. Ένα ζευγάρι σε κρίση. Μια γυναίκα «επιτίθεται» σε έναν δημόσιο υπάλληλο. Ένας άνδρας απάγει τον καλύτερό του φίλο. Επτά διαφορετικές ιστορίες της σύγχρονης αθηναϊκής πραγματικότητας.

Pamela, a love story

Η Pamela Anderson θέλησε να πάρει τη ζωή της (και την ιστορία της) στα χέρια της. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της, η γνωστή ηθοποιός κυκλοφορεί και ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix. Η ίδια ενέδωσε στην προτροπή των γιών της και μας χαρίζει την ιστορία της όπως τη βίωσε η ίδια. Σκηνοθέτης είναι ο υποψήφιος για Emmy, Ryan White.

Σειρές

Freeridge

Το Netflix επεκτείνει τον κόσμο του “On My Block” με το πρώτο spin-off. Η πόλη παραμένει η ίδια, όμως, αλλάζουν (σχεδόν) όλοι οι πρωταγωνιστές. Η νέα σειρά αναμένεται να ακολουθήσει έναν διαφορετικό τόνο από την πρωτότυπη και να κινηθεί σε πιο μυστικιστικά νερά.

Cunk on Earth

Η Philomena Cunk είναι ένας διάσημος χαρακτήρας στο είδος του mockumentary στη Μεγάλη Βρετανία και μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Diane Morgan έρχεται για να εξετάσει με μία διαφορετική ματιά τον 21ο αιώνα. Η ίδια θα βρεθεί σε αδιανόητες συζητήσεις με ιστορικούς και ακαδημαϊκούς για να μας παρουσιάσει με μία διαφορετική οπτική και ματιά τα σημαντικότερα γεγονότα του αιώνα που διανύουμε.

Dear Edward

Ένας 12χρονος, ο Edward Adler, που είναι και ο μοναδικός επιζών ενός αεροπορικού δυστυχήματος, αρχίζει να δημιουργεί σχέσεις με τις οικογένειες και τους φίλους των υπόλοιπων εκλιπόντων του τραγικού ατυχήματος. Ένα δράμα από την Apple TV+ που θέλει να μιλήσει για το πένθος, την απώλεια, την ανάκαμψη, αλλά και τη σημασία του να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ann Napolitano.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 1