Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη - Τι θα ισχύσει για την Αττική
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου

Κλειστά θα παραμείνουν σχολεία στις περιοχές της χώρας που αναμένεται να πληγούν από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», καθώς μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να σημειωθεί νέα επιδείνωση του καιρού με καινούργιες χιονοπτώσεις.

Οι περιοχές στις οποίες θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου:

Αττική

Σε ό,τι αφορά την Αττική, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το κλείσιμο των σχολικών μονάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες.

Νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας (6/2) ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε στον ΑΝΤ1 και δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο τα σχολεία την Τρίτη να παραμείνουν κλειστά.

Εύβοια

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη ανακοινώσει ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Εύβοια και αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Παράλληλα, κλειστοί θα θα παραμείνουν και όλοι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της Εύβοιας, μετά από ομόφωνη απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεξαγωγή των μαθημάτων στα σχολεία θα γίνει διαδικτυακά μέσω webex.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το evima.gr, η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Κρήτη

Κλειστά θα είναι την Τρίτη (7/2) και τα σχολεία του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Φθιώτιδα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, Ηλία Σανίδα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Φθιώτιδα και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σάμος

Με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, όλα τα σχολεία στη Σάμο θα μείνουν κλειστά αύριο Τρίτη (7/2), με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου.

Σαμοθράκη

Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες της Σαμοθράκης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που δημιουργεί η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», αποφάσισε σήμερα ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.

Μυτιλήνη

Λόγω παγετού που αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» και των δυσκολιών στις μετακινήσεις που θα υπάρξουν, με απόφαση του δημάρχου Δυτικής Λέσβου, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη (7/2) κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
89'
1 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
2'
49 - 54
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1