Κακοκαιρία: Πλημμύρισε νηπιαγωγείο στην Καλλιθέα - Απομακρύνονται τα παιδιά από το χώρο (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)
Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο της Καλλιθέας πλημμυρίζει.

Σήμερα Πέμπτη (26/1) η κακοκαιρία έχει ήδη αρχίσει να πλήττει περιοχές της χώρας μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Αττική, όπου εντοπίζονται αρκετά προβλήματα στους δρόμους με τα σχολεία σε διάφορες περιοχές να παραμένουν κλειστά.

Το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε μετά τη σημερινή καταιγίδα, αφού οι αίθουσες και το προαύλιο του σχολείου μετατράπηκαν σε μικρές λίμνες μετά τη σφοδρή νεροποντή που προκλήθηκε από τα καιρικά φαινόμενα. Τα νερά έχουν καλύψει το δάπεδο και για λόγους ασφαλείας στήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσης των παιδιών με τη συνδρομή των δασκάλων.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμυρίζει, όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή ο γονέας ενός παιδιού.

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και παραπάνω, ο γονέας διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση που προκλήθηκε ξανά λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην περιοχή ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από το σχολικό συγκρότημα, όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι πλημμυρισμένες αίθουσες και το προαύλιο.

Επίσης, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται κομμάτι της επιχείρησης απεγκλωβισμού των παιδιών από το πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;