Όσκαρ 2023: Πότε ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες;
Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2023 είναι πιο κοντά από όσο πιστεύεις!

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023 αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Οι υποψηφιότητες, καθώς και η τελετή απονομής βραβείων, της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου μας έχουν φέρει ιστορικά πολλές εκπλήξεις, παραβλέψεις και αποφάσεις που… σε κάνουν να αναρωτιέσαι.

Η 95η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με αρκετές ταινίες να φαίνεται να παίρνουν προβάδισμα την τελευταία στιγμή, όπως «Η Φάλαινα», και άλλες να χάνονται από τη συζήτηση, όπως το «RRR» πέρα από την κατηγορία του τραγουδιού που φαίνεται να είναι το απόλυτο φαβορί. Παράλληλα, θα δούμε αν η Ακαδημία αγαπάει όσο το κοινό, οι κριτικοί, αλλά και οι διάφορες Ενώσεις του Hollywood το «Everything Everywhere All at Once» και το «The Banshees of Inisherin». Αν το «All Quiet on The Western Front» θα κερδίσει και εδώ τις περισσότερες υποψηφιότητες. Τι θα γίνει με το «The Fabelmans» και τον Steven Spielberg;

Τα βλέμματα των σινεφίλ, αλλά και του κοινού που παρακολουθεί πιο παρωδικά Σινεμά, θα είναι στραμμένα στις υποψηφιότητες των Όσκαρ 2023.

Ο Riz Ahmed και η Allison Williams θα ανακοινώσουν τις υποψηφιότητες ζωντανά από το Θέατρο Samuel Goldwyn της Ακαδημίας την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, στις 15:30 ώρα Ελλάδος. Και θα μας λυθούν όλες οι απορίες…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Academy (@theacademy)

Πού μπορείς να δεις τις υποψηφιότητες;

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023 θα μεταδοθούν  ζωντανά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας στο Oscars.org, καθώς και στους λογαριασμούς της Ακαδημίας στο Twitter, στο YouTube και στο Facebook.

Μπορείς να διαβάσεις ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;