Ωραίοι άνθρωποι
Έναν ωραίο άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το βλέμμα, τα μάτια και το ζεστό χαμόγελό του.

Πρόσφατα διάβασα κάπου τη φράση «ωραίοι άνθρωποι» και δεν το κρύβω εντυπωσιάστηκα. Τι ωραία φράση αν σκεφτείς… πόσο γεμάτη και πλούσια όταν την προφέρεις. Μάλλον γιατί δεν σχετίζεται με την εξωτερική ομορφιά αλλά με την εσωτερική, αυτή της ψυχής.

Πόσο δύσκολα συναντάς σήμερα ωραίους ανθρώπους και όταν το καταφέρεις κάπως εκπλήσσεσαι, το έχεις παρατηρήσει; Σου προξενεί εντύπωση τόση διαφορετικότητα σε μια τόσο σκληρή κοινωνία. Έναν ωραίο άνθρωπο τον καταλαβαίνεις από το βλέμμα του. Τα μάτια και το ζεστό του χαμόγελο, σού δίνουν αμέσως το σημάδι πως έχεις να κάνεις με κάτι ιδιαίτερο, γιατί όταν χαμογελάει η ψυχή το πρόσωπο φωτίζεται.

Πρόκειται λοιπόν για όλους εκείνους όπου ο σεβασμός και η ευγένεια πηγάζει από μέσα τους. Ξέρουν να φερθούν και να μιλήσουν αναλόγως πάντα τη στιγμή και την περίσταση. Θα εκφράσουν τη γνώμη τους χωρίς υπεροψία, δίχως, ποτέ να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να σε εκθέσουν. Ειλικρινείς, τίμιοι και ξεκάθαροι αφήνουν το δικό τους στίγμα στη ζωή σου. Αυτοί οι ωραίοι τύποι δεν έχουν την ανάγκη αυτοπροβολής γιατί πολύ απλά ξεχωρίζουν από τη μάζα γι’ αυτό που ακριβώς είναι και αυτό είναι που αναδεικνύει την αξία τους.

Πόσο σημαντικό να περιβάλλεσαι από θετικούς και εναλλακτικούς ανθρώπους που δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου χωρίς επικριτική και αλαζονεία. Πρόκειται για αυτούς τους χαμηλών τόνων κύριους και κυρίες, οι οποίοι χαίρονται με τη χαρά σου και στενοχωριούνται με τη λύπη σου. Στέκονται δίπλα σου στα εύκολα και στα δύσκολα σε παρακολουθούν να πετυχαίνεις, να εξελίσσεσαι, να προοδεύεις χωρίς ζήλια και αρνητισμό.

Σημαντικό προσόν τους, ό,τι ακούν και μαθαίνουν! Άλλωστε έτσι διαμόρφωσαν το χαρακτήρα τους από τις ήττες, τα λάθη και τον καθημερινό, προσωπικό τους αγώνα για τη ζωή. Λένε πως αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις και είναι μεγάλη αλήθεια γιατί από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε με τον εαυτό μας, τον μαθαίνουμε επενδύοντας ουσιαστικά σε αυτόν.

Οι ωραίοι άνθρωποι λοιπόν, δεν είναι τέλειοι είναι όμως αληθινοί, αθόρυβοι και συναισθηματικά πλούσιοι. Ασχολούνται με τα ουσιώδη και σημαντικά σε αυτή τη ζωή αναδεικνύοντας, έτσι την έννοια της παιδείας και της αισθητικής. Δίπλα τους αναπτύσσεσαι πνευματικά, σου δίνουν τροφή για σκέψη και σταδιακά σε βοηθούν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν τους πετύχεις στο δρόμο σου μην τους υποτιμήσεις ποτέ και το σημαντικότερο φρόντισε να μην τους χάσεις!

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
  
 0 
 2