Σοφία Βογιατζάκη: «Τη Βίκυ Σταυροπούλου δεν μπορείς να μην την αγαπάς»
Η Σοφία Βογιατζάκη αποκάλυψε πως η Βίκυ Σταυροπούλου τη βοήθησε ανιδιοτελώς σε μία δύσκολη περίοδο.

Η Σοφία Βογιατζάκη  εξήγησε πώς τη βοήθησε η Βίκυ Σταυροπούλου, δίνοντάς της τα χρήματα προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση διακανονισμού που είχε κάνει με την εφορία.

«Την λατρεύω! Την Βίκυ δεν μπορείς να μην την αγαπάς. Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Έχει πάντα στο νου της να είναι πάντα οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή», ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Κάποια στιγμή μου είχε κάνει απάτη ο λογιστής μου- που τον είχα για πάρα πολλά χρόνια και τον εμπιστευόμουν. Κάνω έναν διακανονισμό με την εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα 4.000 ευρώ, τις οποίες και δεν έχω για την πρώτη δόση», εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», στον ΣΚΑΪ.

«Λέω εντάξει  θα μπω στη φυλακή, τότε ίσχυε και η προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο. Λέω, να πάρω να ενημερώσω τους ανθρώπους, να κάνουν αντικατάσταση, να βρουν έναν ηθοποιό», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι την πήρε τηλέφωνο η Βίκυ Σταυροπούλου, τυχαία, στην οποία της είπε τι είχε συμβεί.

Λίγο αργότερα, της ξανατηλεφώνησε και της ζήτησε τον αριθμό του λογαριασμού της. Όταν η Σοφία Βογιατζάκη την ρώτησε τι τον ήθελε, εκεί της είπε: «Δεν προλαβαίνω να σου εξηγήσω, έχω πάρα πολύ δουλειά. Στείλ’τον μου γιατί θέλω να μου μεταφέρουν κάποια χρήματα που δεν θέλω να φανούν».

«Με παίρνει την επόμενη ημέρα και μου λέει “Άκου, εγώ ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι. Σου έχω καταθέσει 4.000 ευρώ στον λογαριασμό σου για να πληρώσεις την πρώτη δόση της εφορίας, μετά θα αρχίσεις να πληρώνεσαι, θα έχεις και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά», συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Όταν πληρώνομαι, λοιπόν, της λέω να μου στείλει τον λογαριασμό της για να της βάλω τα χρήματα. “Ποια χρήματα, εγώ σου έχω δώσει χρήματα;” μου είπε. Όποτε της το λέω που απαντά “δεν μου χρωστάς τίποτα γιατί ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι”», κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
FT
0 - 1
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
81 - 70
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;