Μαίρη Κατσανδρή: Μιλάει για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η Μαίρη Κατσανδρή μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και ένα περιστατικό ξυλοδαρμού ηθοποιού από τον Πέτρο Φιλιππίδη στο οποίο υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Κατσανδρή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», για τα θεατρικά και τηλεοπτικά της βήματα, τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ίδια αναφέρθηκε και στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.

Η Μαίρη Κατσανδρή αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και δήλωσε:

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;»

Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός αναφέρει:

«Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναίκων σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις»

Η Μαίρη Κατσανδρή, μάλιστα, ήταν αυτόπτης μάρτυρας και στο περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Για το περιστατικό αναφέρει:

«Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1