Η Nafsica στο neolaia.gr: Νοσταλγώ την αθωότητα του «Κάνω όνειρα»
Η Nafsica, τραγουδίστρια της επιτυχίας «Κάνω όνειρα», μιλά αποκλειστικά στο neolaia.gr για τη ζωή, την καριέρα και τα μελλοντικά της σχέδια.

Το neolaia.gr έχει τη χαρά να φιλοξενεί τη Nafsica, μία τραγουδίστρια που μας «ταξιδεύει» στα όμορφα χρόνια του «Κάνω όνειρα», μιλά για την επιτυχία του «Μια καρδιά», αλλά και για τα καλλιτεχνικά της σχέδια. Μοιράζεται επίσης τη γνώμη της για τη δύναμη, αλλά και τις «παγίδες» που κρύβουν τα social media για τους καλλιτέχνες.

Πάμε, όμως, να δούμε όσα μοιράστηκε μαζί μας σε μία αποκλειστική συνέντευξη…

-Καλησπέρα Nafsica και καλωσόρισες στο στέκι του neolaia.gr. Πώς σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο καλλιτεχνικά;

Καλώς σας βρήκα! Αυτόν τον καιρό νιώθω σούπερ δημιουργική κι έχω πολλή όρεξηΣκοπεύω να γράψω και πολλά νέα τραγούδια φέτος γιατί αισθάνομαι ότι έχω πολλά να μοιραστώ.

-Μίλησέ μας για το πώς και πότε μπήκε η αγάπη για το τραγούδι στη ζωή σου.

Δεν ήταν επιλογή μουθεωρώ. Απλά κάτι αναπόφευκτο, μέρος του ποια είμαι από τη στιγμή που γεννήθηκα. Ακόμη κι όταν θέλω να χαλαρώσω μόνη μου, τραγουδάω και ακούω μουσική, από τότε που με θυμάμαι.

-Τι νοσταλγείς από την εποχή του «Κάνω Όνειρα»;

Νοσταλγώ την αθωότητα, το πόσο δεν σκεφτόμουν πολύ και απλά απολάμβανα τη στιγμήΉμουν πιο ανάλαφρη και ανέμελη τότε. Αυτός ήταν ίσως και ο λόγος που όλα μού ήρθαν σχετικά «εύκολα». Τώρα πρέπει να το επαναλάβω με το «έτσι θέλω»!

-Πώς εξέλαβες εκείνη την περίοδο που ήσουν πολύ μικρή την απότομη και μεγάλη δημοσιότητα;

Ήμουν απίστευτα χαρούμενη που μου δινόταν η ευκαιρία να τραγουδάω συνέχεια, να βρίσκομαι σε στούντιο (το αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου) με θρύλους όπως ο Γιώργος Θεοφάνους και να εμφανίζομαι στα πλατό της τηλεόρασης, κάνοντας αυτό που λάτρευα περισσότερο. Όλα αυτά για μένα ήταν καλύτερα από παιχνίδι με φίλους ή οτιδήποτε άλλο… Τα αγαπώ πάρα πολύ, δεν με κουράζουν καθόλου και έτσι καταλαβαίνω ότι έχω επιλέξει να κάνω το σωστό επάγγελμα για μένα.

-Τότε θύμιζες πολύ την Britney Spears στο «Κάνω Όνειρα»… Είχες μικρή κάποια πρότυπα στη μουσική; 

Όλοι επηρεαζόμαστε από καλλιτέχνες-είδωλα, αλλά θεωρώ ότι ποτέ μου δεν ένιωσα την ανάγκη να «ακολουθήσω» πιστά κάποιο πρότυπο. Θεωρώ ότι ως καλλιτέχνες είμαστε όλοι ξεχωριστοί, με τη δική μας διαδρομή και όλοι καλοδεχούμενοι.

-Μίλησέ μας για την τελευταία σου επιτυχία «Μια Καρδιά». Πώς προέκυψε αυτό το τραγούδι;

Ήμουν στο στούντιο με τον συνεργάτη μου, co-writer, και φίλο κολλητό και δεν μας πήγαινε πολύ καλά εκείνη η μέρα. Συνήθως έχουμε τρελό flow, αλλά εκείνη την μέρα δεν μας έβγαινε τίποτα. Κάναμε ένα διάλειμμα, φάγαμε και γελούσαμε για μικροπράγματα… Μετά, αφού χαλαρώσαμε, μου λέει «δεν γράφουμε ένα τραγούδι έτσι γρήγορα για μας; Για την πλάκα μας;» 

Αυτό ήταν το «Μια Καρδιά»! Το στείλαμε στη μοναδική Ελεάνα Βραχάλη, η οποία έβαλε την απίστευτη πινελιά της με τους στίχους και χάρισε στο κομμάτι αυτό που έλειπε για να τελειοποιηθεί.

-Το «Μια Καρδιά» έκανε μεγάλη επιτυχία στο TikTok. Ποια είναι η γνώμη σου για τα social media και πώς πιστεύεις ότι επηρεάζουν τους καλλιτέχνες;

Τα social έχουν βοηθήσει πολύ, αλλά κάνουν και ζημιά μερικές φορές. Έχουν κάνει τους καλλιτέχνες (και όχι μόνο) να συγκρίνουν την πορεία τους με όλους τους άλλους και να νιώθουν μειονεκτικά αν δεν έχουν προχωρήσει τόσο όσο κάποιος με τον οποίον ξεκίνησαν, για παράδειγμα, μαζί. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο καθένας κάνει τη δική του πορεία και τα social media είναι ένα εργαλείο, που μας βοηθά στην προώθηση της μουσικής μας και τίποτα άλλο. Να μην το περνούμε πιο σοβαρά και το συγχέουμε με την ουσία. Το πρώτο μέλημα μας είναι η ποιότητα της μουσικής που προσφέρουμε στον ακροατή. Όχι τα likes που μπορεί να έρχονται για εντελώς διαφορετικούς λόγους

-Τι να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον από σένα; Κάποια συνεργασία επί σκηνής ή κάτι νέο δισκογραφικά;

Το μέλλον κανείς δεν το ξέρειΑυτό που ξέρω είναι τα «θέλω» μου τα οποία είναι πιο ισχυρά από ποτέ. Για παράδειγμα, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και ντουέτα με καλλιτέχνες που θαυμάζωΕίμαι σε μια εταιρία, την Cobalt Musicπου πιστεύει και στηρίζει το όραμά μου και μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα!

Ας αφήσουμε τις σελίδες να ξεδιπλωθούν όπως έρθουν και ας μην λέμε πολλά λόγια όμως… Σας υπόσχομαι όμως πως γύρισα για να μείνω! 

-Nafsica σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας όλα αυτά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις…

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κάθε επιτυχία στο neolaia.gr και όλα τα καλά για τους αναγνώστες του.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1