Ο Dwayne Johnson επέστρεψε στο μίνι μάρκετ που έκλεβε όσο ήταν μικρός και αγόρασε όλες τις σοκολάτες
Ο Dwayne Johnson επιστρέφει σε μίνι μάρκετ από το οποίο έκλεβε σοκολάτες για να ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Dwayne Johnson έκανε μία αναπάντεχη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο με τους εκατομμύρια followers του όπου τον βλέπουμε να επιστρέφει σε ένα μίνι μάρκετ από το οποίο έκλεβε σοκολάτες όταν ήταν 14 ετών.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Black Adam» εξήγησε στο εν λόγω βίντεό του πως στην προεφηβεία, η οικογένειά του ήταν πάμπτωχη και τον έναν χρόνο που έμεναν στο νησί, ο ίδιος έκλεβε καθημερινά σοκολάτες από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ο «The Rock» αποκάλυψε πως η οικογένειά του είχε «εκδιώχθηκε από τη Χαβάη» το 1987. Τώρα, 50 ετών πια, επέστρεψε για να διορθώσει το λάθος του και να κάνει μία ανταποδοτική πράξη.

Ο Dwayne Johnson ζήτησε από τον υπάλληλο του καταστήματος να του φέρει όλες τις σοκολάτες, και να τις προσφέρει δωρεάν σε οποιονδήποτε πελάτη υποπτεύεται πως «μπορεί να θέλει κλέψει μία». Πέρα από αυτό, ο γνωστός ηθοποιός άφησε και ένα γενναίο φιλοδώρημα στον υπάλληλο και πλήρωσε για τα ψώνια όλων των πελατών στο κατάστημα.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως δεν ήταν πάρα πολλά και ο λογαριασμός άγγιξε τα 298 δολάρια.

Ο Dwayne Johnson είπε πως κατανοεί ότι η πράξη του μπορεί να μοιάζει «χαζή» σε αρκετούς ανθρώπους. Ωστόσο, ο ίδιος σκεφτόταν ότι πρέπει κάπως να επανορθώσει και η σκέψη αυτή τον βασάνιζε κάθε φορά που επέστρεφε στην Χαβάη και επισκεπτόταν το 7-Eleven.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Και επιπλέον ήταν αρκετά διαδικαστικό να φροντίσω για οποιονδήποτε μπήκε στο κατάστημα, όσο ήμουν εκεί. Το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, αν συνυπολογίσω όλα όσα έκλεβα από εκεί.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και κάποια από τα ανόητα πράγματα που ίσως κάναμε στο παρελθόν, αλλά κάθε τόσο μπορούμε να φροντίζουμε για μια λυτρωτική νότα χάριτος σε αυτή την κατάσταση – και ίσως να κάνουμε και τα πρόσωπα κάποιων αγνώστων να χαμογελάσουν»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dwayne Johnson (@therock)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
10'
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
10'
0 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
8'
29 - 26
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1