Will Smith: Η πρώτη του συνέντευξη μετά το χαστούκι στα Όσκαρ - «Ήταν μία φρικιαστική βραδιά»
Ο Will Smith μιλάει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη για το χαστούκι την βραδιά των Όσκαρ.

Μετά από αρκετό καιρό όπου απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας και οι μόνες δηλώσεις που έκανε ήταν πολύ προσεκτικές και μόνο μέσω διαδικτύου, ο Will Smith βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα στην τηλεοπτική εκπομπή «The Daily Show With Trevor Noah» και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τα όσα έγιναν στη σκηνή των Όσκαρ τον Μάρτιο του 2022.

Ο Smith βρέθηκε στην εκπομπή του Trevor Noah και συζήτησαν για τη νέα του ταινία «Emancipation», καθώς και για όλα τα υπόλοιπα που ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός. Ωστόσο, η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει προς το περιβόητο χαστούκι στον Chris Rock την βραδιά των Όσκαρ.

Σε ερώτηση για την απουσία του από τις δημόσιες εκδηλώσεις, ο Will Smith απάντησε, ενώ απευθυνόταν στο κοινό:

«Έλειπα. Εσείς τι κάνατε»

Σε ό,τι αφορά τη βραδιά των Όσκαρ, ο Smith δήλωσε:

«Η απονομή των Όσκαρ ήταν μια φρικιαστική βραδιά, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πολλές μικρές διαφορές και πολυπλοκότητες σε αυτό. Αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά έχασα. Περνούσα κάτι άσχημο εκείνη τη βραδιά. Όχι ότι αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου…ήταν πολλά πράγματα. Ήμουν το μικρό αγόρι που παρακολουθούσε τον πατέρα να χτυπάει τη μητέρα του. Όλα αυτά “ξεχείλισαν” εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι αυτό που θέλω να είμαι»

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη και ο Trevor Noah, ο οποίος έδωσε τη δική του οπτική για το όλο σκηνικό και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με γνωστούς του για το περιστατικό. Όπως είπε ο παρουσιαστής:

«Αγαπώ τον Chris. Είμαστε φίλοι. Σε αγαπώ, αλλά όλο αυτό είναι άσχημο…γνωρίζω ότι εμείς οι μαύροι άνθρωποι λέμε “τι έκανε ο Γουίλ; τι συνέβη;”. Πολλοί είπαν: “πρέπει να πάει στη φυλακή. Μερικοί αντέδρασαν ακραία»

Στη συνέχεια, ο Will Smith μοιράστηκε με το κοινό κάτι που συνέβη μετά τη βραδιά των Όσκαρ, όταν έπρεπε ήδη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες στην προσωπική του ζωή. Όπως αποκάλυψε:

«Ένιωθα ότι ήμουν εκτός. Ήταν ένα είδος οργής που υπήρχε μαζεμένο μέσα μου για πολύ καιρό. Ο ανιψιός μου είναι 9 ετών. Είναι το πιο γλυκό αγοράκι. Ήρθε στο σπίτι, ξενύχτησε για να δει τον θείο του τον Will και καθόμαστε στην κουζίνα. Βρίσκεται πάνω στο γόνατό μου και κρατά το Όσκαρ μου. Τότε λέε: “Γιατί χτύπησες αυτόν τον άνδρα, θείε”»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;