Μάθε το δικό σου φεστιβαλικό line up με βάση τις συνήθειες ακρόασής σου στο Spotify
Το Instafest συγκεντρώνει τις συνήθειες ακρόασης στο Spotify και δημιουργεί το δικό σου φανταστικό φεστιβάλ!

Λίγες ημέρες (ή και ώρες μόνο το Spotify ξέρει ακριβώς) μένουν για να μάθεις τις συνήθειες ακρόασής στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming. Τότε, θα μάθεις πόσες ώρες πέρασες ακούγοντας μουσική, τους καλλιτέχνες που άκουσες περισσότερο τη χρονιά που πέρασε και τα πέντε κορυφαία τραγούδια σου.

Κάθε χρόνο το Spotify Wrapped έρχεται με τα ετήσια στατιστικά με όσα άκουσες περισσότερο τους τελευταίους 12 μήνες με τον πάντα ευφάνταστο τρόπο, ειδικά διαμορφωμένο για κάθε χρήστη της. Πριν όμως, μάθουμε όλα αυτά, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό και, ίσως, λίγο περίεργο φεστιβαλικό line up!

Μπορείς να χωρέσεις στον ίδιο χώρο την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Lady Gaga; Τι λες για μία συνεργασία «φωτιά» ανάμεσα στη Marseaux και την Taylor Swift;

Ο Άνσεϊ Σαμπού, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, έφτιαξε το Instafest app. Αυτό είναι μία εφαρμογή η οποία συνδέεται με το Spotify σου και βάσει των συνηθειών σου στη δημοφιλή πλατφόρμα, δημιουργεί το line up για ένα φανταστικό τριήμερο φεστιβάλ, που έχει το όνομά σου.

Το line up για το δικό σου φεστιβάλ μπορεί να προκύψει από όσα ακούσατε τις τελευταίες 4 εβδομάδες, τους τελευταίους 6 μήνες ή και σε όλη τη διάρκεια της συνδρομή σου στο Spotify. Αναλόγως το τι θα επιλέξεις.

Κάπως έτσι, προκύπτουν τα παραπάνω λίγο περίεργα line ups!

Ποτέ μη λες ποτέ, όμως, γιατί φέτος ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην ίδια σκηνή με τον 50 Cent!

Μπορείς και εσύ να φτιάξεις το δικό σου φεστιβάλ εδώ.

Πηγή cover photo: Twitter

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
1'
48 - 31
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;