Έκλεισε κατά λάθος μασάζ με
Χιλιάδες χρήστες σχολιάζουν το περιστατικό στο βίντεο που ανέβασε η McGaugh στο TikTok - Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια views

H Maggie McGaugh, η οποία προγραμμάτισε ένα ραντεβού για θεραπευτικό μασάζ μετά από μια κουραστική εβδομάδα, υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν έδωσε μεγάλη σημασία.

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok, η ίδια μιλά για την στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είχε κλείσει ραντεβού σε ένα σπα που προσέφερε ανάμεικτες υπηρεσίες μασάζ και σεξεργασίας.

«Πρώτα από όλα το έκλεισα για τις 9μμ», θυμάται καθώς απαριθμεί τους λόγους που θα έπρεπε να ίσως να την βάλουν σε δεύτερες σκέψεις.  «Μπήκα στον χώρο, δεν υπήρχαν πόρτες, μόνο κουρτίνες, το οποίο μου προξένησε κάποιον εκνευρισμό. Ένιωσα λες και υπήρχαν κρυφές κάμερες στο χώρο, κι έτσι έλεγξα και προχώρησα με το μασάζ».

Η McGaugh είπε ότι έμεινε τελικά με τα εσώρουχά της, όπως κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πριν ξαπλώσει στο τραπέζι του μασάζ. Όταν όμως μπήκε στον χώρο η μασέζ, πολύ γρήγορα της κατέβασε τα εσώρουχα στα γόνατα, όπως εξιστορεί εκείνη.

«Μετά τα πράγματα χειροτέρευσαν, καθώς δίπλωσε προς τα κάτω το σεντόνι, το οποίο ήταν μικροσκοπικό, κι έτσι ήμουν τελείως εκτεθειμένη».

Τελικά επιβεβαίωσε την υποψία της, όταν η υπάλληλος κάθισε πάνω στους μηρούς της.

«Τράβηξα τα εσώρουχα μου και είπα “όχι, ευχαριστώ”» είπε, προσθέτοντας πως η υπάλληλος φάνηκε μπερδεμένη με την άρνησή της.

«Το δικό μου χαρούμενο τέλος ήταν ότι έφυγα», αστειεύτηκε. «Το μασάζ ήταν εξαιρετικό, μόλις βάλαμε τα όριά μας».

Χιλιάδες χρήστες σχολιάζουν το περιστατικό στο βίντεο που ανέβασε η McGaugh στο TikTok. Το βίντεο μετρά ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια views.

 

@maggiemcgaughI went from 💆🏼‍♀️ to 🙇🏼‍♀️ so fast♬ original sound – Maggie McGaugh

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;