Η Taylor Swift με το «Midnights» κατακτάει το TikTok
Το TikTok χορεύει στους ρυθμούς του «Midnights» της Taylor Swift με οκτώ (από τα 13!) τραγούδια να έχουν γίνει viral.

Το 10ο προσωπικό άλμπουμ της Taylor Swift με τίτλο «Midnights» έχει κυκλοφορήσει εδώ και μία εβδομάδα και έχει καταφέρει να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Το νέο άλμπουμ της popstar ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στο No1 του Billboard Hot 200 με πάνω από 1,5 εκ. πωλήσεις και θα γίνει το πρώτο άλμπουμ που το έχει καταφέρει από το 2017, όπου το «Reputation» της ίδιας πούλησε 1 εκ. αντίτυπα. Όμως, το άλμπουμ έχει καταφέρει να γίνει viral και στο TikTok.

Πολλοί είναι οι χρήστες του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή που χρησιμοποιούν τα κομμάτια του «Midnights» για να «talk that talk and go viral» όπως λέει η Taylor Swift στο τραγούδι που ανοίγει το άλμπουμ της. Μάλιστα, δεν είναι μόνο ένα το κομμάτι που έχει κερδίσει το TikTok, αλλά οκτώ!

1. Anti-Hero

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το βασικό single του άλμπουμ  «Midnights» – και το κομμάτι με τους πιο viral στίχους – προκαλεί τον μεγαλύτερο ντόρο στο TikTok με πάνω από 84.000 βίντεο. Οι ευάλωτοι, αλλά και χιουμοριστικοί στίχοι του τραγουδιού και το μουσικό του βίντεο που σκηνοθέτησε η ίδια η Taylor Swift έχουν εμπνεύσει χιλιάδες αστεία βίντεο από θαυμαστές, πολλούς celebrities, καθώς και βίντεο  με αναλύσεις των στίχων. Το ρεφρέν του κομματιού “It’s me. Hi. I’m the problem it’s me” είναι τέλεια σχεδιασμένο για να μοιράζονται οι χρήστες τους τρόπους με τους οποίους είναι αυτοί το πρόβλημα.

@iampennbadgley #antihero ♬ Anti-Hero – Taylor Swift

@elizabethbanks It’s me. Hi @taylorswift (and @iampennbadgley). #antihero ♬ Anti-Hero – Taylor Swift

2. Karma

Στη δεύτερη θέση με πάνω από 24.000 βίντεο είναι το «Karma». Ένα από τα πιο ανεβαστηκά τραγούδια του «Midnights» θέλεις του Swifties (τους φανς της Taylor Swift) να χορεύουν και να τραγουδούν το πιασάρικο κομμάτι.

@jacklikesmusic this took many hours and lots of mayhem #karma #TSmidnighTS #taylorswift #swiftie #swifttok #fyp #karmaisreal ♬ Karma – Taylor Swift

3. Midnight Rain

Παρά την… περίεργη παραγωγή του (πόσο η φωνητική διαμόρφωση της Taylor Swift είναι υπερβολική και τι θέλει να πετύχει;), το «Midnight Rain» κερδίζει σιγά σιγά τους φανς. Πολλοί μπορούν να ταυτιστούν με την κεντρική σχέση, άλλοι κάνουν πλάκα με τα φωνητικά εφέ και άλλοι ψάχνουν να βρουν τις θεωρίες πίσω από το τραγούδι.

@melvinbejo Midnight Rain (Walmart Version) @taylorswift #midnights #midnightrain #taylorswift #swiftie ♬ original sound – melvinbejo

4. Vigilante Shit

Ίσως το πιο αμφιλεγόμενο κομμάτι του δίσκου, το «Vigilante Shit» θέλει την Taylor Swift να ντύνεται για να εκδικηθεί και κάνει τους TikTokkers να χωρίζονται σε εκείνους που διασκεδάζουν με τους δραματικούς στίχους της Swift και εκείνους που το βρίσκουν πολύ θεατρικό. Οι χρήστες, ωστόσο, έχουν δημιουργήσει πολλά βίντεο όπου φαίνονται να ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο night out!

@stephbohrerfacts♬ Vigilante Shit – Taylor Swift

5. You’re on Your Own, Kid

Το 5ο τραγούδι του «Midnights», και όπως ξέρει κάθε φαν της Taylor Swift το πιο συγκινητικό του άλμπουμ, μετράει πάνω από 17.000 βίντεο στο TikTok. Πολλοί χρήστες βασίζονται στον στίχο «make the friendship bracelets» (φτιάξε τα βραχιόλια φιλίας) και μοιράζονται βίντεο με την παρέα τους και τους κολλητούς τους.

@bellamae.13 the second i heard this audio i knew i had to make a video :’) #swifttok #tsmidnights #fyp ♬ youre on your own kid – emily

6. Bejeweled

Το δεύτερο μουσικό βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε η Swift ήταν από αυτό το τραγούδι. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι χρήστες του TikTok για να χορέψουν και να τραγουδήσουν στα βίντεό τους. Μάλιστα, ανάμεσα στους φανατικούς της, το τραγούδι έχει βρει και ένα ξεχωριστό χορευτικό που ξεκίνησε από έναν χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και έχει γίνει viral.

@dannymocuta IYKYK #swifttok #swifties #bejeweledtaylorswift #bejeweled #midnights #taylorswift ♬ Bejeweled – Taylor Swift

7. Lavender Haze

Το «Lavender Haze» είναι το πρώτο τραγούδι του «Midnights» και ως πρώτο κομμάτι του άλμπουμ φαίνεται να είναι το τραγούδι για κάθε TikTok που σχετίζεται με την κυκλοφορία του 10ου άλμπουμ της Taylor Swift. Το τραγούδι έχει γίνει το soundtrack ενός πραγματικά εκλεκτικού μείγματος βίντεο, από συνταγές ποτών εμπνευσμένες από το άλμπουμ έως λεζάντες Instagram εμπνευσμένες από αυτό.

@ashpoursdrinks lavender haze 💜 #swifttok #swiftie #taylorswift #taylorswiftcocktail #taylorswiftcocktailnight #cocktailrecipie #purplecocktail #tsmidnights #tsmidnightsts ♬ Lavender Haze – Taylor Swift

8. Mastermind

Το τραγούδι που «κλείνει» το «Midnights» βρίσκει τη Swift να περιγράφει πώς σχεδίαζε να εξασφαλίσει ότι κάποιος (σ. σ. ο Joe Alwyn) θα την ερωτευόταν. Το κομμάτι έκανε πολλούς θαυμαστές να αποκαλύψουν τα τρελά σχέδια που επινόησαν για να έρθουν κοντά σε κάποιον.

@macinicolefrench All of the wisest women have to do it this way @Taylor Swift #midnights #mastermind #fyp ♬ Mastermind – Taylor Swift

Με πληροφορίες από Mashable

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;