Η Taylor Swift μεταμορφώθηκε σε Σταχτοπούτα στο νέο κλιπ του «Bejeweled»
Η Taylor Swift κυκλοφόρησε νέο video clip για το τραγούδι «Bejeweled».

Πριν από λίγες ημέρες η pop star, Taylor Swiftκυκλοφόρησε το νέο δίσκο της με τίτλο «Midnights» και «έριξε» μέσα σε λίγη ώρα το Spotify αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως αξίζει την αίγλη που έχει το όνομά της στο χώρο της μουσικής βιομηχαναίας.

Έτσι, χθες Τρίτη (25/10)  η Taylor Swift κυκλοφόρησε το επίσημο κλιπ για το τραγούδι «Bejeweled», το οποίο στο Instagram χαρακτήρισε «άγριο και ευφάνταστο».

Συγκεκριμένα, η Tyalor Swift στο κλιπ του «Bejeweled» δημιουργεί από την αρχή την κλασική ιστορία της Σταχτοπούταςμε την ίδια να πρωταγωνιστεί ως Σταχτοπούτα – ή όπως αναγράφεται Υπηρέτρια Τέιλορ – και να έχει αναλάβει παράλληλα τη σκηνοθεσία του video, κάτι που η ίδια έχει ξανακάνει με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Στο κλιπ πρωταγωνιστεί επίσης και η ηθοποιός των ταινιών «Jurassic Park», Λόρα Ντερν, η οποία υποδύεται την κακιά θετή της μητέρα, ενώ οι αδερφές του συγκροτήματος Haim εμφανίζονται ως οι κακομαθημένες κόρες της: Lady Este, Lady Danielle και Lady Alana. Όπως και το παραμύθι, το βίντεο για το «Bejeweled» περιστρέφεται γύρω από έναν χορό, στον οποίο μια τυχερή κοπέλα θα παρασυρθεί από έναν γοητευτικό πρίγκιπα.

Ακολουθώντας την παραδοσιακή πλοκή της ιστορίας, η Υπηρέτρια Τέιλορ απαγορεύεται να παρευρεθεί στον χορό, αλλά εκείνη μεταμορφώνεται σε καλλονή φορώντας πολλά κοσμήματα και βαδίζει σε μια πασαρέλα με διαμάντια, ενώ τελικά εισέρχεται σε μια πολυτελή αίθουσα χορού.

Η καλή νεράιδα είναι η χορεύτρια Ντίτα Βον Τιζ και ο πρίγκιπας Τζακ ο Τζάκ Άντονοφ, με τον οποίο η Taylor Swift συνεργάστηκε στην παραγωγή και σύνθεση των τραγουδιών του «Midnights».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Το «Bejeweled» είναι το δεύτερο τραγούδι του «Midnights» που αποκτάει το δικό του κλιπ μετά το «Anti-Hero». Μάλιστα, το τραγούδι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 10.843.599 προβολές στο YouTube.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;