Taylor Swift: Το Twitter πήρε «φωτιά» μετά την ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ
Η Taylor Swift έγινε το απόλυτο viral στο Twitter μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του 10ου άλμπουμ της με τίτλο «Midnights».

Την βραδιά των MTV VMAs 2022, η Taylor Swift επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη για τους φανς της. Η 32χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της για το Βίντεο της Χρονιάς για το τραγούδι της «All Too Well (10 Minute’s Version)», ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ μέσα στον Οκτώβριο. Η ανακοίνωση, όπως ήταν φυσικό, ενθουσίασε τους φανς.

Η Taylor Swift δήλωσε από τη σκηνή των μουσικών βραβείων:

«Παιδιά, είμαι τόσο περήφανη για αυτό που φτιάξαμε και ξέρω από κάθε δευτερόλεπτο αυτής της στιγμής πως δε θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη μικρού μήκους ταινία αν δεν ήσασταν εσείς, οι θαυμαστές.

Γιατί δεν θα μπορούσα να ηχογραφήσω ξανά το άλμπουμ μου αν δεν ήσασταν εσείς. Με ενθαρρύνατε να το κάνω. Και είχα κάπως αποφασίσει ότι αν επρόκειτο να είστε τόσο γενναιόδωροι και να μας το δώσετε αυτό (δείχνει το βραβείο), σκέφτηκα ότι ίσως ήταν μια διασκεδαστική στιγμή να σας πω ότι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Και θα σας πω περισσότερα τα μεσάνυχτα»

Τα μεσάνυχτα, η επίσημη ιστοσελίδα της «έπεσε», ενώ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, μοιράστηκε τον τίτλο και το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της. Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift θα αποτελείται από 13 κομμάτια, τα οποία τα περιγράφει ως « 13 ιστορίες άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες στη ζωή μου» και θα έχει τον τίτλο «Midnights».

Στο κείμενο που συνοδεύει το άλμπουμ, η Taylor γράφει:

«Αυτή είναι μια συλλογή μουσικής που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα.

Τα πατώματα που περπατάμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει 12… θα συναντηθούμε»

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, το όνομα της βρίσκεται ανάμεσα στα trend στο Twitter, δείχνοντας πως οι swifties περιμένουν πώς και πώς το 10ο άλμπουμ της. Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ της εδώ και δύο χρόνια που θα έχει εντελώς καινούρια τραγούδια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter δείχνουν την μεγάλη ανυπομονησία των φανς για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift.

Και… κάπως έτσι, η Taylor Swift έκλεψε όλα τα φώτα από την βραδιά των VMAs πάνω της!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;