TikTok: Νέο επικίνδυνο challenge γίνεται viral - Κλείνουν τα χείλη τους με ταινία όσο κοιμούνται
Μία νέα περίεργη και αρκετά επικίνδυνη πρόκληση γίνεται ξαφνικά viral στο TikTok.

Πολλές φορές έχει γίνει λόγος για δοάφορα TikTok Challenges, προκλήσεις δηλαδή που γίνονται συχνά viral στη δημοφιλή πλατφόρμα, αλλά συνήθως εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για όποιον ή όποια τις δοκιμάσει.

Τώρα μία νέα πρόκληση έκανε την εμφάνισή της στο TikTok ζητώντας από τους χρήστες να κλείσουν τα χείλη τους με ταινία για να σταματήσουν την αναπνοή από το στόμα τη νύχτα. Το συγκεκριμένο challende, αν και έχει διαδοθεί αρκετά, έχει επικριθεί αρκετά τόσο από τους ειδικούς όσο και από άλλους χρήστες.

Το συγκεκριμένο challenge μπορεί κανείς να το βρει στο hashtag #mouthtaping, το οποίο έχει 24 εκατομμύρια προβολές σε όλο το TikTok με πολλούς χρήστες να έχουν επιχειρήσει να κλείσυν τα χείλη τους με ταινία τη νύχτα, προκειμένου να προωθήσουν τη ρινική αναπνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου τους.

Μάλιστα, μια χρήστης του TikTok υποστηρίζει ότι το λεγόμενο «sleep hack» τη βοήθησε να κοιμηθεί καλύτερα τονίζοντας πως η αναπνοή από τη μύτη -σε αντίθεση με το στόμα- μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της κακής αναπνοής και των παθήσεων των ούλων. Κάτι αντίστοιχο είχε μοιραστεί σε ένα viral βίντεο και ο προπονητή υγείας Cory Rodriguez με το βίντεο να έχει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Παρόλα αυτά πολλοί τονίζουν τον κίνδυνο ακόμη και για ασφυξία λέγοντας πως θα πρέπει να αποφεύγεται τo συγκεκριμένο «sleep hack».

@el_johnstone I wish I’d watched more taping videos before I tried this #mouthtaping #mouthbreathing #mouthtapingforsleep #sleeptricks ♬ original sound – Ella Johnstone

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;