Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle θέλουν να κάνουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle φαίνεται να ζητούν να γίνουν αλλαγές στο ντοκιμαντέρ που έχουν ετοιμάσει για το Netflix.

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και όσα έχουν γίνει τις ημέρες που ακολούθησαν, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle περνάνε σε μία κίνηση για να μαζέψουν ό,τι και όσα μπορούν. Μάλιστα, ένα δημοσίευμα της Page Six θέλει τους Σάσεξ να ζητούν αλλαγές για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ τους που θα ανέβει στο Netflix.

Οι λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ των Σάσεξ παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό και τίποτα δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο μέχρι τώρα. Το ζευγάρι είχε υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο μετά την ανακοίνωσή τους ότι θα παραιτηθούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι φήμες και οι εικασίες για το ντοκιμεντέρ δίνουν και παίρνουν, με πολλούς να πιστεύουν πως Meghan Markle και πρίγκιπας Χάρι, μέσα από το ντοκιμαντέρ τους, θα έδειχναν ένα «εχθρικό» πρόσωπο απέναντι στην βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με πηγή φιλική στην βασιλική οικογένεια, το ζευγάρι αποφάσισε να είναι πιο «ευγενικό». Σε αυτό φαίνεται να συνέβαλε ο χρόνος που πέρασαν με την οικογένεια τις ημέρες της κηδείας της Ελισάβετ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο Page Six ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν να ρίξουν τους τόνους απέναντι στον βασιλιά Κάρολο, την Καμίλα, αλλά και τον αδερφό του Χάρι, Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Από την άλλη μεριά, το Netflix πιέζει να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ μέσα στον Δεκέμβριο με τους Meghan Markle και πρίγκιπα Χάρι να επιθυμούν να αναβληθεί για κάποιο διάστημα ακόμη.

Το πότε αναμένεται η κυκλοφορία του εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι ακόμα άγνωστο, καθώς το Netflix δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;