Μέγκαν Μαρκλ: Ζήτησε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο - Ποιος είναι ο λόγος
Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή στον βασιλιά Κάρολο, αιτούμενη συνάντηση προτού εκείνη και ο Χάρι επιστρέψουν στην Καλιφόρνια.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έστειλε επιστολή στον βασιλιά Κάρολο, αιτούμενη συνάντηση προτού εκείνη και ο Χάρι επιστρέψουν στην Καλιφόρνια.

Επικαλούμενος μια «πολύ καλή πηγή», ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Νιλ Σιν υποστηρίζει πως η Μέγκαν Μαρκλ επιδιώκει να έχει ιδιωτική συνάντηση με τον νέο μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας σε μια προσπάθεια γεφύρωσης τού χάσματος μεταξύ τους.

«Θα ήθελε, πριν την επιστροφή τους στην Καλιφόρνια, να έχει έχει συνάντηση προσωπική με τον βασιλιά Κάρολο. Ακριβώς. Η Μέγκαν κατ’ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Καλά ακούσατε» φέρεται να είπε ο Σιν.

«Και αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι, σύμφωνα με την καλή αυτή πηγή, πως όλο αυτό έγινε με επίσημη επιστολή» πρόσθεσε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσει κανείς την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν, ό,τι και να λέμε».

Περιγράφοντας το περιεχόμενο της επιστολής, ο ίδιος σημείωσε πως «θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εξηγήσει κάποια από τις αιτίες πίσω από αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια».

Ο ίδιος πάντως επέμεινε πως παραμένει ασαφές αν η πρωτοβουλία αυτή αρκεί για να αποκαταστήσει τη ρήξη μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται να προχωρήσει όλο αυτό», ανέφερε.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας χθες (19/9). Η παραμονή τους δε, με τη βασιλική οικογένεια τις τελευταίες ημέρες έχουν πυροδοτήσει τη φημολογία περί πιθανής επιστροφής τους.

Με πληροφορίες από express.co.uk 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;