Άρης Σοϊλέδης: «Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ»
Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor All Star, το γάμο του με την Μαρία Αντωνά αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσω social media μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor All Star, το γάμο του με την Μαρία Αντωνά αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μέσω social media μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή “Πρωινό Μας”.

Σχετικά με την πιθανότητα να συμμετάσχει και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα στο Survivor All Star, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση από την παραγωγή. «Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό».

Ακόμη, μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, τον οποίο είχαν αναγγείλει λίγους μήνες πριν. Ο γάμος έχει αναβληθεί μία φορά όπως αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης αλλά είναι στα άμεσα πλάνα τους. «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε: «Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;