Τριαντάφυλλος - Σπύρος Μαρτίκας: Έλυσαν on air τις διαφορές τους (video)
«Είπες ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου, δούλευα»

Ζωντανά στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έλυσαν τις διαφορές τους ο Τριαντάφυλλος και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τα όσα είχε πει ο δεύτερος στο Survivor 5 και ενόχλησαν τον τραγουδιστή.

Μπαίνοντας στο πλατό ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να μάθει για ποιον  λόγο θίχτηκε από την ατάκα του ότι χάρη στο Survivor «αναζωπυρώθηκε η καριέρα του»:

«Πες μου τι σε πείραξε. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αναζωπύρωσε την καριέρα του. Ο ίδιος είπε ότι ήταν ο Μέσι του Survivor».

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε τη δική του απάντηση στη συνέχεια: «Καταρχάς εγώ είχα πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει λεφτά ας τα πάρει. Δεν είπα ότι εγώ είμαι ο Μέσι αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου, δούλευα».

«Αν το είπα αυτό, ήταν άστοχο» συμφώνησε στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;