Αγγελική Λάμπρη: «Δεν θα πήγαινα στο Survivor ξανά - Δεν είναι πάντα τα χρήματα το θέμα»
Η Αγγελική Λάμπρη σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό μας».

Σήμερα Πέμπτη (20/10) η γνωστή ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την κόρη της, το «Παρά Πέντε» και την πιθανότητα να τη δούμε ξανά στο Survivor.

«Μετά το Survivor, μετά το #MeToo και μετά από όλα αυτά ήθελα λίγο την ησυχία μου. Ίσως υπήρχαν κοπέλες που δέχτηκαν κακές συμπεριφορές μας και έτσι αναγκάστηκαν να τα παρατήσουν. Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο αυτό που βιώνουμε», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη και συνέχισε λέγοντας για το Survivor:

«Δεν θα πήγαινα στο Survivor ξανά, δεν είναι πάντα τα χρήματα το θέμα. Είναι γνωστό ότι στο θέατρο δεν βγάζουμε χρήματα οι ηθοποιοί, αλλά είμαι από τις τυχερές που έχει βγάλει χρήματα σε αυτό το επάγγελμα».

«Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν είχα πρόταση για την τηλεόραση, αλλά γενικώς είναι η αλήθεια πως ήμουν λίγο εξαφανισμένη. Δεν σήκωνα πολύ τα τηλέφωνα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Με την κόρη μου χτυπάς το αδύνατο σημείο μου. Αν ποτέ στη ζωή μου συνέβαινε κάτι και πείραζε κάποιος το παιδί μου, νομίζω ότι θα μπορούσα να σκοτώσω. Θα γινόμουν μια τρελή και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Πραγματικά είναι κάτι που δεν το χωράει το μυαλό μου! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Αν πειράξει κάποιος έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά της, μπορεί και να τον σκοτώσω. Τέλος. Ξέρω ότι δεν είναι ωραίο αυτό που λέω αλλά δεν με ενδιαφέρει», κατέληξε η Αγγελική Λάμπρη στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;