The Sims 4: Παίξε εντελώς δωρεάν το γνωστό βιντεοπαιχνίδι
Πλέον, το «The Sims 4» έγινε free-to-play σε όλες τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως η ΕΑ πήρε την απόφαση να αλλάξει το μοντέλο διάθεσης του πασίγνωστου simulator τίτλου της, «The Sims 4». Έτσι, τώρα μπορείς να παίξεις εντελώς δωρεάν το βιντεοπαιχνίδι σε όλες τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον, μπορείς να απολαύσεις τη βασική εκδοχή του παιχνιδιού χωρίς καμία χρέωση ή κάποιον περιορισμό στα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S, PC και Mac. Τα διάφορα πακέτα επέκτασης του παιχνιδιού πωλούνται ακόμη. Ωστόσο, για να ευχαριστήσει όσους είχαν αγοράσει ήδη το «The Sims 4» πριν τις 17 Οκτωβρίου (όπου έγινε και free-to-play), η ΕΑ τους έκανε δώρο το «Desert Luxe Kit DLC» που περιλαμβάνει πολλά southwestern-desert θεματολογίας έπιπλα και διάφορα παρόμοια πράγματα.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει 12 διαφορετικά expansions για την τέταρτη εκδοχή του βασικού παιχνιδιού. Οπότε, πολλοί (αφού παίξουν την βασική εκδοχή) θα θέλουν να αγοράσουν τα διαφορετικά expansion.

Ταυτόχρονα με τη δωρεάν διάθεση του παιχνιδιού, η EA πραγματοποίησε και το «The Behind The Sims Summit». Το ξεχωριστό αυτό event είχε διάφορες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τους φανς της σειράς βιντεοπαιχνιδιών, καθώς και την αποκάλυψε ότι ξεκινάνε να αναπτύσσουν ένα καινούριο παιχνίδι στη σειρά. Θα χρειαστούν, όμως, χρόνια μέχρι την κυκλοφορία του.

Δες ένα βίντεο με όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;