Έρχεται νέο παιχνίδι «Crash Bandicoot»; - Το ίντερνετ έτσι πιστεύει
Οι gamers πιστεύουν πως σύντομα έρχεται ανακοίνωση για νέο παιχνίδι στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών «Crash Bandicoot»

Πριν από λίγο καιρό έγινε η κυκλοφορία του remastered πακέτου «Crash Bandicoot N. Sane Trilogy», καθώς και η επερχόμενη κυκλοφορία του «Crash Bandicoot 4: It’s About Time», που δείχνουν πως αυτή ήταν μόνη η αρχή για την επιστροφή του λατρεμένου franchise βιντεοπαιχνιδιών. Σύμφωνα με πολλούς χρήστες του διαδικτύου και gamers, η Activision φαίνεται πως έχει στα σκαριά ένα ακόμη παιχνίδι στη σειρά αυτή, που μάλλον ξέρουμε και το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους gamers, η κίνηση της εταιρείας να στείλε ένα ειδικό πακέτο «Crash Bandicoot» σε διάφορους influencers, το οποίο περιλάμβανε διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, είναι κάτι που δείχνει προς την κυκλοφορία ενός ακόμα παιχνιδιού στη σειρά αυτή. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέστειλε στους influencers ένα κουτί πίτσας από την πιτσαρία του… Aku Aku, το οποίο αποκαλύπτει για αρχή πως το «Crash Bandicoot 4: It’s About Time» θα είναι διαθέσιμο στο Steam στις 18 Οκτωβρίου. Όμως, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι αυτό που βρίσκεται στην απόδειξη που είναι κολλημένη στο κουτί. Η απόδειξη γράφει χαρακτηριστικά:

«Πεινάς για περισσότερο; Δοκίμασε τη νέα πίτσα μας Wumpa μόνο $12.08»

Μετά από αυτό, το διαδίκτυο έχει πάρει «φωτιά», καθώς υποστηρίζει πως η Activision αφήνει να εννοηθεί ότι  το νέο κεφάλαιο της σειράς, θα αποκαλυφθεί στις 8 Δεκεμβρίου, εξ ου και η τιμή της νέας… πίτσας (12.08). Την ημέρα εκείνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η φαντασμαγορική τελετή απονομής των The Game Awards 2022.

Να σημειωθεί πως τα γνωστά βραβεία gaming έχουν φιλοξενήσει και στο παρελθόν ανακοινώσεις σχετικές με το franchise του «Crash Bandicoot». Έτσι, λοιπόν, δεν είναι περίεργο να πιστεύουν οι φανς πως το νέο παιχνίδι έρχεται και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στο πολυαναμενόμενο σόου του Geoff Keighley.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;