«Call of Duty: Modern Warfare II»: Nicki Minaj, Pete Davison και πολλοί ακόμα διάσημοι στο νέο trailer
Λίγες ημέρες έμειναν για την κυκλοφορία του «Call of Duty: Modern Warfare II» και η Activision έδωσε το φετινό «Squad Up» trailer, που είναι γεμάτο με διασημότητες!

Μερικές ημέρες έχουν μείνει για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου βιντεοπαιχνιδιού της Acitivision «Call of Duty: Modern Warfare II». Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και η εταιρεία παραγωγής του προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του με ένα νέο live action τρέιλερ γεμάτο με celebrities!

Στο φετινό «Squad Up» τρέιλερ για το «Call of Duty: Modern Warfare II» βλέπουμε την πασίγνωστη ράπερ Nicki Minaj να τραγουδά μαζί με τον κωμικό Pete Davidson, τον ράπερ Lil Baby, τον αστέρα της Formula 1, Lando Norris, γνωστούς παίκτες του NFL όπως οι Jalen Ramsey και David Long Jr. και τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ, Bukayo Saka. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους διάσημους που βλέπουμε στο νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, καθώς βλέπουμε τον Αμερικανό τραγουδιστή Kane Brown, αλλά και προσωπικότητές από τον χώρο των eSports, όπως το Nuke Squad της Faze Clan.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, το βιντεοπαιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Η έκδοση για τα PC, πέρα από το Battle.net θα έρθει μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam.

Μάλιστα, αργότερα μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το ολοκαίνουργιο «Call of Duty: Warzone 2.0» στις ίδιες πλατφόρμες.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;