Έρχονται σίκουελ του «Call of Duty: Modern Warfare» και «Warzone»
Η Activion Blizzard ανακοίνωσε τα σχέδια της για τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών «Call of Duty» και ανάμεσά τους βρίσκονται σίκουελ δύο από των πιο επιτυχημένων τίτλων της σειράς.

Έχουμε μία ευχάριστη ανακοίνωση για τους gamers από την Activision Blizzard. Η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε πως η φετινή κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού, «Call of Duty», θα είναι sequel του «Modern Warfare» του 2019. Μάλιστα, το νέο παιχνίδι της Blizzard αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κοντινή ημερομηνία με το νέο «Warzone» και έχει προγραμματιστεί «να σχεδιαστούν μαζί από την αρχή».

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, οι φανς του «Call of Duty» μπορούν να περιμένουν έναν «καινούργιο χώρο και ένα sandbox mode» για το «Warzone 2». Μάλιστα, και τα δύο sequels θα τροφοδοτηθούν από νέο engine.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Infity Ward, η εταιρία που δούλεψε και μας “χάρισε” τα «Modern Warfare» του 2019 και «Call of Duty: Warzone», θα ηγηθεί του development των δύο νέων παιχνιδιών. Τα «Modern Warfare» και «Warzone» είναι οι δύο τίτλοι της σειράς βιντεοπαιχνιδιών με τη μεγαλύτερη επιτυχία.

Τα νέα για την πορεία του franchise βιντεοπαιχνιδιών αυτών για το 2022, ανακοινώθηκαν ως μέρος ενός update της κοινότητας που περιέχει και πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν του «Call of Duty: Vanguard» και του «Warzone». Επιπλέον, η Activision Blizzard υπόσχεται πως θα φέρει πάνω από 30 βελτιώσεις με την έναρξη της νέας σεζόν, που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου.

Το μέλλον του franchise αυτού αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό για την εταιρία και λόγω της πρόσφατης απόκτησης της από το Xbox.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;