Το PUBG MOBILE σε πάει Σαντορίνη για διαδραστικό gaming με θέα το Αιγαίο
Η Σαντορίνη έρχεται στο PUBG MOBILE για επικές gaming «μάχες» στα ψηφιακά κυκλαδίτικα στενά.

Για όποιον και όποια ασχολείται με video games, το PUBG MOBILE (Player Unknown’s Battlegrounds) είναι κάτι παραπάνω από γνωστό.

Μάλιστα στις 9 Φεβρουαρίου 2022, το PUBG MOBILE ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), λανσάροντας έναν ολοκαίνουριο χάρτη, μία ελληνική πίστα για τους gamers, με αιγαιοπελαγίτικα χρώματα, σκηνικά βασισμένα στην Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, αντλώντας έμπνευση από το ελληνικό νησί της Σαντορίνης.

Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ένα εικονικό, διαδραστικό gaming tour στο Κυκλαδίτικο περιβάλλον με θέα το Αιγαίο.

Η νέα πίστα του PUBG Mobile λανσάρεται για πρώτη φορά στην Κίνα, σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022.

Η νέα ελληνική πίστα του παιχνιδιού, αντλεί έμπνευση από τη Σαντορίνη και οι παίκτες θα μπορούν να περιηγηθούν στο εικονικό ψηφιακό κυκλαδίτικο περιβάλλον με θέα το Αιγαίο.

Πρόκειται για μία συνεργασία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κίνας με την κινεζική πολυεθνική εταιρεία Tencent (Shenzhen Tencent Computer Systems Company Limited), η οποία έχει στόχο την προβολή της Ελλάδας σε περισσότερους από 46,5 εκατ. ακολούθους του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η ελληνική πίστα θα προωθηθεί από τα social media του PUBG σε 18 διαφορετικές γλώσσες, ενώ οι συνολικές προβολές – συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων παικτών – αναμένεται να ξεπεράσουν τα 600.000.000 views παγκοσμίως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUBG MOBILE (@pubgmobile)

Σύμφωνα με τον Eλληνικό Oργανισμό Tουρισμού, τα επικοινωνιακά οφέλη για τη χώρα μας είναι προφανή και πολλαπλά, λόγω της μεγάλης απήχησης του παιχνιδιού, του πρωτότυπου χαρακτήρα προβολής, αλλά και της εκμετάλλευσης νέων πεδίων και πιθανών συνεργιών με τον μεγαλύτερο τεχνολογικό όμιλο της Κίνας.

Σημειώνεται πως η Υπηρεσία ΕΟΤ Κίνας έχει ήδη υπογράψει αντίστοιχο συμφωνητικό συνεργασίας με την κινέζικη έκδοση του παιχνιδιού για δημιουργία ελληνικών πιστών, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του έτους.

Με την εισαγωγή ελληνικών προορισμών και μνημείων σε ένα από τα δημοφιλέστερα ψυχαγωγικά παιχνίδια της Κίνας, ενισχύεται το τουριστικό και πολιτισμικό brand της Ελλάδας, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μια ουσιαστική προσέγγιση στο ηλικιακό γκρουπ της Generation Z που αποτελεί τους τωρινούς και μελλοντικούς καταναλωτές του τουριστικού προϊόντος.

Tο PUBG Mobile κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 σε πάνω από 170 χώρες (εκτός Κίνας) και από τότε παραμένει το δημοφιλέστερο παιχνίδι παγκοσμίως, με περισσότερους από 1 δις μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Aνακηρύχθηκε επίσης Best Game από το Google Play & Apple Store.

Το Pubg Mobile είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο App Store και στο Google Play Store.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα του PUBG MOBILE στο Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;