Οι Foo Fighters ετοιμάζουν εικονική συναυλία στο Metaverse - Διχάζονται οι θαυμαστές
Στη συναυλία των Foo Fighters στο Metaverse φαίνεται να αντιδρούν οι θαυμαστές του συγκροτήματος, καθώς θα γίνει μέσω εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) - Η πρόσβαση θα είναι δωρεάν

Οι Foo Fighters έχουν διχάσει τους θαυμαστές τους μετά την ανακοίνωση ότι ετοιμάζουν μία εντελώς καθηλωτική VR 180 μοιρών συναυλία στο Metaverse, το rebrand του Facebook που λειτουργεί ως πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, την ερχόμενη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022.

Το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δώσει δωρεάν συναυλία σε συνεργασία με το Meta (πρώην Facebook), το οποίο θα τη μεταδώσει μέσω streaming.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foo Fighters (@foofighters)

Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Ντέιβ Γκρολ, είπε επίσης ότι το γκρουπ θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά ένα από τα τραγούδια του.

«Οι Foo Fighters αγαπούν την πρόκληση – από το να εμφανίζονται στις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο και τα πιο μικροσκοπικά κλαμπ έως το να γυρίζουν ταινίες και μίνι σειρές», αναφέρει ο Ντέιβ Γκρολ σε δήλωσή του.

Η συναυλία που θα σκηνοθετήσει ο Μαρκ Ρόμανεκ, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως οι Coldplay, Jay-Z και Taylor Swift περιγράφεται ως μια «σουρεαλιστική σύγκλιση φυσικών, φανταστικών οπτικών στοιχείων».

«Τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα. Αλλά ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με τον Μαρκ Ρόμανεκ σε μια εννοιολογική σειρά τραγουδιών (συμπεριλαμβανομένου ενός που θα ερμηνευθεί ζωντανά για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο κοινό», ανέφερε ο Γκρολ.

Δεν ενθουσιάστηκαν όλοι…

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν αντέδρασαν με ενθουσιασμό όλοι οι θαυμαστές του συγκροτήματος. Κάποιοι έκαναν λόγο για «απολύτως περιττή κίνηση».

«Ναι, τους λατρεύω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ που θέλει να κυριαρχήσει. Δεν πίστευα ότι θα ξεπουλιούνταν έτσι», έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής.

«Δεν με ενδιαφέρει πόσοι άνθρωποι θα μπουν να παρακολουθήσουν. Είναι χάσιμο χρόνου», έγραψε άλλος θαυμαστής.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;