Το Call of Duty: Black Ops Cold War κυκλοφόρησε και σε περιμένει για μία μοναδική περιπέτεια
Το Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ για να μας χαρίσει ακόμα ένα δυνατό κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

Η σειρά βιντεοπαιχνιδιών Call of Duty αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών με 300 εκ. να έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα. Τώρα, κυκλοφόρησε το νέο επεισόδιο της σειράς, το πολυαναμενόμενο Call of Duty: Black Ops Cold War.

Το νέο παιχνίδια της σειράς είναι ένα βιντεοπαιχνίδι first-person shooter (όπως και τα άλλα της σειράς) και αναπτύχθηκε από την Treyarch και την Raven Software και κυκλοφόρησε από την Activision. Πρόκειται για το έκτο βιντεοπαιχνίδι στη σειρά Black Ops και το δέκατο έβδομο στη συνολική σειρά των βιντεοπαιχνιδιών της Activision.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα είναι άμεση συνέχεια του Call of Duty: Black Ops (2010) και του άμεσο prequel στο Call of Duty: Black Ops II (2012). Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2020.

Το Black Ops Cold War θα λαμβάνει χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές του Ψυχρού Πολέμου. Το campaing του νέου παιχνιδιού ακολουθεί τον αξιωματικό της CIA Russell Adler καθώς ακολουθεί τον Περσέα, έναν υποτιθέμενο Σοβιετικό κατάσκοπο, του οποίου ο στόχος είναι να ανατρέψει τις Ηνωμένες Πολιτείες και να γείρει την ισορροπία εξουσίας προς τη Σοβιετική Ένωση. Το Multiplayer έχει νέα modes παιχνιδιού που θα σε κάνουν να κολλήσεις, πιο εκτεταμένη προσαρμογή και νέα δυναμική στον χάρτη του παιχνιδιού και τα διάφορα στοιχεία.

Η συγκεκριμένη έκδοση για PS5 εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της νέας κονσόλας με αναβαθμισμένα γραφικά και μοναδικό ήχο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία Call of Duty.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;