Silent Hill: Το μέλλον της σειράς βιντεοπαιχνιδιών ανακοινώνεται - Πότε θα αποκαλύψει τα πλάνα της η Konami
Είναι επίσημο! Η θρυλική σειρά βιντεοπαιχνιδιών «Silent Hill» επιστρέφει - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις από την Konami;

Η κοινότητα των gamers μπορεί (επιτέλους) να χαρεί, καθώς η Konami είναι πλέον έτοιμη να αποκαλύψει το μέλλον μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιντεοπαιχνιδιών, της σειράς «Silent Hill».

Η εταιρεία, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Twitter, καθώς και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στην ίδια πλατφόρμα, επιβεβαίωσε ότι οι «πιο πρόσφατες ενημερώσεις» για όλα τα νέα σχετικά με τη σειρά «Silent Hill» θα αποκαλυφθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου. Μάλιστα, η Konami θα πραγματοποιήσει ένα «Silent Hill: Transmission», όπως το ονομάζει, μέσα από το οποίο πιθανότατα θα μας παρουσιάσει το νέο ή τα νέα κεφάλαια της σειράς και ό,τι άλλο ετοιμάζει.

Παράλληλα, με αφορμή τη σχετική ανακοίνωση, η Konami δημοσιοποίησε και μια νέα teaser ιστοσελίδα.

Τα τελευταία χρόνια, το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει πάρα πολλές φήμες σχετικά με την αναβίωση της σειράς «Silent Hill» από την Konami. Από θεωρίες συνομωσίας (για να σου θυμίσουμε το περιβόητο «Abandoned»), μέχρι πιο ρεαλιστικές φήμες, όπως η συνεργασία της ιαπωνικής εταιρείας με διάφορα άλλα gaming στούντιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, που κυκλοφορούν, η Bloober Team φαίνεται να αναπτύσσει ένα remake του «Silent Hill 2», καθώς μια άλλη ομάδα ετοιμάζει το επόμενο βασικό κεφάλαιο. Παράλληλα, οι φήμες θέλουν την Konamiνα  ετοιμάζει και ένα επεισοδιακό παιχνίδι στη δημοφιλή σειρά, που θα ακολουθεί το στυλ των παιχνιδιών της Telltale Games. Κατά καιρούς, μάλιστα, έχουν ακουστεί και φήμες για συνεργασία με το PlayStation.

Την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, θα αποκαλυφθούν όλα τα σχετικά σχέδια της εταιρείας για το μέλλον του franchise.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;