Κίμων Κουρής: Η υποκριτική, ο πρωταγωνιστικός ρόλος σε ταινία του εξωτερικού & οι «Παγιδευμένοι»
Ο Κίμων Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, τον ρόλο σε ταινία του εξωτερικού, καθώς και τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι»

O Κίμων Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» μίλησε για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον και έκανε μερικές αποκαλύψεις για την καριέρα του.

Ο Κίμων Κουρής, που πρωταγωνιστεί ως εισαγγελέας στη σειρά «Παγιδευμένοι», μίλησε για τη ζωή του, τη διαδρομή του μέχρι σήμερα και φυσικά για τον ρόλο του ως Σταύρος Μαυρίδης.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε:

«Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι πάρα πολύ να καθίσω σε μια καρέκλα. Και δυσλεξία είχα. Εκείνη την εποχή που πήγαινα σχολείο ήταν το κλασικό “έχει δυνατότητες αλλά δεν προσπαθεί”… Δυσκολεύτηκα στο να καταλήξω τι θέλω να γίνω. .. Στη σχολή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ που έπρεπε να διαβάζουμε 3 και 4 έργα για να τα αναλύσουμε την επόμενη μέρα και να μάθουμε λόγια» 

Σε ό,τι αφορά την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, ο ίδιος δήλωσε:

«Πέρασα στις Σέρρες Γεωπολιτική. Τη μέρα που πήγα και πήρα τα βιβλία από τη σχολή καθόμουν απλά και κοίταζα τα βιβλία και δε τα άνοιγα. Εκεί συνειδητοποίησα ότι δε μπορώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου κάνοντας κάτι επειδή έκανα το λάθος να μη διαβάζω στο σχολείο… Η απόφαση να γίνω ηθοποιός ήταν ξαφνική. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός.

Ο Αποστόλης Τότσικας που είναι παιδικός μου φίλος μου έλεγε πάντα να γίνουμε κασκαντέρ ή ηθοποιοί. Εκείνος ακολούθησε α χνάρια του πατέρα του και μπήκε στο Εθνικό και μου έλεγε συνέχεια να δώσω εξετάσεις… Στις Σέρρες που ήμουν, για να πάω στο σπίτι ενός φίλου πέρναγα από το ΦΗΠΕΘΕ Σερρών, ήταν κάπως σαν το… “Είδα φως και μπήκα”»

Μάλιστα, ο Κίμων Κουρής τόνισε πως δεν έχει υπάρξει στιγμή που να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να γίνει ηθοποιός καθώς σε αυτό το επάγγελμα μπορεί να νιώθει πραγματικά ελεύθερος.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε σε ξένη παραγωγή και συγκεκριμένα σε ταινία που γυρίστηκε σε Ελλάδα και Καναδά με έναν ηθοποιό που έπαιζε στο «Grey’s Anatomy». Όπως είπε, παρόλο που του άρεσε πολύ ως εμπειρία, θεωρεί πως δεν είναι πια σε ηλικία που θα μπορούσε να ζήσει στο εξωτερικό και να κάνει την προσπάθεια για μία καριέρα εκεί, αφού θεωρεί ότι έπρεπε να είναι μικρότερος για να κάνει κάτι τέτοιο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον ρόλο του εισαγγελέα που υποδύεται στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;