GNTM 5: Η πασαρέλα με τις τέσσερις εποχές έβαλε «φωτιά» στο Twitter
GNTM 5: Τα καλύτερα σχόλια που βρήκαμε στο Twitter για το επεισόδιο της Τρίτης (18/10).

Ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM 5 προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/10). Στο σπίτι οι ισορροπίες έχουν αλλάξει μετά και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις της Εβελίνας και της Έφης . Η αποχώρηση της Έφης, μάλιστα, φαίνεται να επηρέασε ιδιαίτερα τη φίλη της την Μικαέλα.

Στη χθεσινή δοκιμασία, τα 17 κορίτσια έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους στην πασαρέλα. Για πρώτη φορά στο GNTM 5 στήθηκε ένα σκηνικό με μία πασαρέλα 65 μέτρων, που χωρίστηκε σε τέσσερις εποχές και τα κορίτσια κλήθηκαν να περπατήσουν για ένα φαντασμαγορικό fashion show χωρίς προηγούμενο, ενώ έπρεπε να βγάλουν και μία φωτογραφία η οποία θα έκρινε την παραμονή τους ή όχι στο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η πασαρέλα δυσκόλεψα αρκετά κάποια από τα κορίτσια με μερικές να τα πηγαίνουν εξαιρετικά, ενώ άλλες να δυσκολεύονται αρκετά, απογοητεύοντας τους κριτές. Μάλιστα, ο guest κριτής Ευάγγελος Μπούσης ανέφερε για την κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 5:

«Για εμένα δεν είσαι μοντέλο»

Και εννοείται πως για όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, το Twitter είχε πολλά να πει και να σχολιάσει. Ακολουθούν τα πιο ΕΠΙΚ σχόλια που βρήκαμε στο Twitter για το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0