The Voice: Οι «φωνές» που ξεχώρισαν στο 3ο Blind Audition - Τα επικά σχόλια στο Twitter
Η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίστηκε στο 3ο Blind Audition του «The Voice» - Πώς διαμορφώθηκαν οι ομάδες των coaches;

Το 3ο Blind Audition του «The Voice» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, και είδαμε εκρηκτικές εμφανίσεις, τους coaches να δίνουν ξεχωριστές «μάχες» για να κερδίσουν τις «φωνές» που ήθελαν για τις ομάδες τους και πολλά ακόμα!

Οι coaches έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν στις ομάδες τους τα πρώτα ταλέντα και συνεχίζουν τις διεκδικήσεις τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ήταν έτοιμοι να πατήσουν το buzzer τους και διεκδίκησαν εκείνες τις «φωνές» που ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους.

Ο Γιώργος Λιανός με τον μοναδικό του τρόπο και το ξεχωριστό του χιούμορ υποδέχτηκε τους διαγωνιζόμενους και τους έδωσε την απαραίτητη υποστήριξη για να ανέβουν στη σκηνή του «The Voice», ενώ κράταγε την καλύτερη συντροφιά στην οικογένεια τους όσο εκείνοι βρίσκονταν στη σκηνή.

Το ταλέντο ήταν διάχυτο με μία διαγωνιζόμενη να κάνει διαλογισμό και ηχοθεραπεία πριν βγει στη σκηνή. Μία φοιτήτρια οικονομικών για να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα πάει χρησιμοποιεί τις γνώσεις και θέλει να μάθει τι της δίνει κάθε coach. Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα ταλέντα που είδαμε στο χθεσινό blind audition!

Από το 3ο Blind Audition του «The Voice» προκρίθηκαν οι εξής «φωνές»:

  • Δήμητρα Κωνσταντοπούλου
  • Φίλιππος Παπαθανασίου – Πινέιρο
  • Μαριαλένα Κωνσταντίνου
  • Εριέττα Σαούγκου
  • Χριστομανώλης Σεγγούνας
  • Μανόλια Αλεξάκη
  • Πέτρος Παπαγιαννακόπουλος
  • Αγάπη Συμεωνίδου
  • Έλενα Σαββαΐδη
  • Wolfgang Schorer

Πώς έχουν διαμορφωθεί οι ομάδες στο «The Voice»

Μετά και το 3ο Blind Audition του «The Voice», σε κάθε ομάδα προστέθηκαν νέοι διαγωνιζόμενοι. Οι ομάδες, μέχρι στιγμής, έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Τα Blind Auditions του μουσικού talent show συνεχίζονται στον ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21:00.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το «The Voice» κατάφερε να βρεθεί για ακόμα μία εβδομάδα ανάμεσα στα trends του Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν τις επικές «μονομαχίες» των coaches, τις ερμηνείας και πολλά άλλα!

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;