Love Island: Η είσοδος ενός νέου «πειρασμού», μία ξαφνική αποχώρηση και τα σχόλια στο Twitter
Ακόμα μία νέα παίκτρια μπήκε στο «Love Island» και έφερε τα πάνω κάτω - Το σχόλια στο Twitter

Για ένα ακόμα βράδυ, το «Love Island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε στους δέκτες μας μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε την είσοδο ακόμα μίας παίκτριας, που αιφνιδίασε όλους τους υπόλοιπους, αλλά και την ξαφνική αποχώρηση μίας άλλης παίκτριας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχθηκε τη νέα παίκτρια στο ριάλιτι του έρωτα του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία έκανε εντυπωσιακή είσοδο και κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των ανδρών. Στο βίντεο υποδοχή της, η Κατερίνα λέει:

«Γεια σας!

Είμαι Κατερίνα Βαγκάντσια, είμαι 25 χρονών, μένω στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως μπαργούμαν και μοντέλο. Είμαι αυθόρμητη, αρκετά παρορμητική, έχω χιούμορ και άστρο» τόνισε η νέα παίκτρια προσθέτοντας με αυτοπεποίθηση πως «στην εμφάνιση μου βάζω δέκα στα δέκα ενώ στην προσωπικότητα μου βάζω δέκα στα δέκα»

Στη συνέχεια, τα αγόρια αποκάλυψαν την πρώτη τους εντύπωση από τη νέα παίκτρια του «Love Island» στην κάμερα της εκπομπής με τον Αργύρη να αποκαλύπτει πως δεν είναι ο τύπος του, αλλά δήλωσε:

«Και ήταν μια νέα είσοδος στο σπίτι! Μία δίμετρη κυρία» 

Στο ίδιο επεισόδιο, όμως, είδαμε ακόμα ξαφνική αποχώρηση, καθώς η είσοδος της νέας παίκτριας στη βίλα προκάλεσε ένα αρκετές αλλαγές στα ταιριάσματα των παικτών. Έτσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε ξανά τους παίκτες του «Love Island». Αυτή τη φορά για να δείξει σε μια κοπέλα την πόρτα της εξόδου και της επιστροφής στην Αθήνα.

Τελικά, η κοπέλα που έμεινε single, ύστερα από τη διαδικασία του recoupling, ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου η οποία και δεν έκρυψε την έκπληξη της.

Λίγο πριν την αποχώρησή της από το παιχνίδι το «Love Island», η Νίκη δήλωσε:

«Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι ανακούφισης γιατί περνούσα λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει λίγη στεναχώρια γιατί θα μου λείψουν κάποια άτομα και ίσως να ήθελα να το ζήσω λίγο καλύτερα και ίσως λίγο περισσότερο. Παρόλα αυτά είμαι γεμάτη γιατί ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα» 

Τα σχόλια στο Twitter

Για ακόμα ένα βράδυ το «Love Island» βρέθηκε στα κορυφαία trends στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις, τη νέα είσοδο παίκτριας, αλλά και την ξαφνική αποχώρηση.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;