Just the 2 of Us: Το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο από το σόου
Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο από το μουσικό σόου του ALPHA «Just the 2 of Us».

Το «Just the 2 of Us» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και για ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά. Πλάι στον γνωστό παραγωγό και παρουσιαστή βρέθηκαν, για άλλη μια φορά, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου. Μάλιστα, στο τέλος αυτού του live είδαμε και την πρώτη αποχώρηση για φέτος!

Τα δεκαπέντε ζευγάρια του λαμπερού μουσικού σόου… έγιναν, τελικά, 16 καθώς ήρθε να προστεθεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή. Όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να παραμείνουν για μια ακόμη εβδομάδα στο μουσικό σόου του ALPHA «Just the 2 of Us».

Ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς, το ζευγάρι που είχε συγκεντρώσει την χαμηλότερη βαθμολογία, αλλά και τις λιγότερες ψήφους από το κοινό θα έπρεπε να αποχωρήσει από το σόου. Από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής στην τελευταία θέση βρέθηκαν ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη αλλά, τον τελικό λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Τελικά, αυτοί που βρέθηκαν στην τελευταία θέση, ύστερα από την βαθμολογία των τεσσάρων κριτών αλλά και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, δεν ήταν άλλοι από τον Γιάννη Κατινάκη και τη Σοφία Αρβανίτη οι οποίοι και τραγούδησαν για μια τελευταία φορά στη σκηνή του «Just the 2 of Us».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;