Asia Express: Μία επιστροφή που ενόχλησε και το παιχνίδι ασυλίας
Ένα ζευγάρι μπήκε ξανά στο «Asia Express» παρά την αποχώρησή του - Ποιο ζευγάρι κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα ασυλίας;

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο «Asia Express», οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη, Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν μπροστά στον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη, για να μάθουν τη δοκιμασία ασυλία, αλλά τους έγινε μία σημαντική ανακοίνωση.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε το ζευγάρι που θα επέστρεφε στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση και της Χριστίνας και του Δημήτρη Παππά. Ο λόγος για την Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου. Η Χριστίνα και η Μαρία παραδέχθηκαν στην κάμερα του «Asia Express»:

«Όταν τις είδαμε, μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης είπε:

«Να μην κρυβόμαστε, να μην είμαστε όλοι υποκριτούλες. Τι εμείς τσάμπα τρέχουμε; Θα προτιμούσα να έμπαινε κάποιος καινούργιος να φέρει φρέσκο αίμα και να δει το αγγούρι»

Το ζευγάρι που επέστρεψε στο ταξιδιωτικό παιχνίδια δράσης του STAR δήλωσε στον παρουσιαστή πως:

«Νομίζω ότι αρκετοί σοκαρίστηκαν! Κάποιοι χάρηκαν και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο πολύ»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξήγησε στους παίκτες του παιχνιδιού για τον λόγο που έγινε αυτή η προσθήκη. Όπως είπε:

«Από σήμερα η Βιβή και η Kat Kat επιστρέφουν στο Asia Express! Καλωσήρθατε μικρές μου Καμποτζιανές. Υπήρχαν οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Asia Express οπότε θεώρησα ότι υπάρχει χώρος για να επιστρέψουν η Βιβή και η Kat Kat εφόσον βέβαια το επιθυμούν»

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, τα ζευγάρια ανακάλυψαν τον σαγηνευτικό χορό Apsara. Το ζευγάρι, που θα χόρευε καλύτερα, θα ξεκινούσε έχοντας το προβάδισμα. Ένα ζευγάρι, όμως, δεν ήθελε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό χορού. Αυτός ήταν ο Νάσος Γαλακτερός με τον γιο του, Παύλο. Η απόφασή τους είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν τελευταίοι για τον αγώνα ασυλίας, ενώ τους επιβλήθηκε και ποινή πέντε λεπτών σε σχέση με το πότε θα ξεκίναγαν τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε τη διαφορετική δοκιμασία ασυλίας. Σε αυτή είδαμε κυνήγι μυρμηγκιών με τα ουρλιαχτά των διαγωνιζόμενων να ακούγονται σε όλη τη Καμπότζη.

Πέρα από τα μυρμήγκια, όμως, η δοκιμασία είχε και… μεζέ ταραντούλας.

Τελικά, το ζευγάρι που τερμάτισε πρώτο ήταν αυτό που ξεκίνησε τελευταίο. Ο Νάσος Γαλακτερός και ο γιος του κατάφεραν να κερδίσουν την 2η σερί ασυλία τους και να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια για το Λάος.

Αντίθετα το ζευγάρι, που τερμάτισε τελευταίο και πήρε το disadvantage ήταν η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;