Asia Express: Η αποχώρηση που προκάλεσε έκπληξη στους παίκτες
Το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Asia Express» και κανείς δεν περίμενε.

Για ένα ακόμα βράδυ, το «Asia Express» ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR και μας χάρισε αρκετή περιπέτεια. Τα εναπομείναντα ζευγάρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι περιπέτειας έπρεπε να διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ωστόσο, ένα από αυτά θα ήταν εκείνο που θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Από το συγκεκριμένο run του ταξιδιωτικού ριάλιτι εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός. Το ζευγάρι είχε κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο. Τα υπόλοιπα ζευγάρια έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για ακόμα μια φορά και να προσπάθησουν να μην φτάσουν τελευταίοι στον τερματισμό και να κερδίσουν την παραμονή στο «Asia Express».

Στο φινάλε του επεισοδίου, όμως, ο παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο παικτών που τερμάτισαν τελευταίοι και δε θα συνέχιζαν στο παιχνίδι. Προς έκπληξη σίγουρα πολλών, το ζευγάρια αυτό ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε με χαμόγελο:

«Παιδιά, δεν πειράζει! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία»

Στη συνέχεια, έδωσε το το μενταγιόν στη Θεοδώρα Ρασέλ και την μητέρα της και είπε:

«Είναι αγωνίστριες και είχαμε σκεφτεί να το δώσουμε και αλλού αλλά καταλήξαμε στα κορίτσια γιατί είναι γυναίκες με κότσια, γυναίκες που αγωνίζονται»

Τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο «Asia Express»

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα και της Maria Maroulis, πέντε ζευγάρια συνεχίζουν την πορεία τους στο «Asia Express».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Asia Express (@asiaexpress_gr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;