Τι συμβαίνει με το «Love Island» - Τα χαμηλά νούμερα & τα δημοσιεύματα για πρόωρο τέλος
Κόβεται το «Love Island»; - Το αινιγματικό σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου

Ολοένα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ «Love Island» να μετρά αντίστροφα για το πρόωρο τέλος του. Φαίνεται πως τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του προγράμματος δεν έχουν ικανοποιήσει τον σταθμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΣΚΑΪ φέρεται να έχει αποφασίσει να κόψει το ριάλιτι που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γυρίζεται στην Τενερίφη εξαιτίας αυτήν των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου, ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend» ανέφερε χαρακτηριστικά πως το πολυδιαφημισμένο ριάλιτι πρόκειται σύντομα να κατεβάσει ρολά, έπειτα από απόφαση του σταθμού.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ανέφερε:

«Νωρίτερα, ένα στέλεχος από τον ΣΚΑΪ είχε επισκεφθεί την Τενερίφη για να σώσει ό,τι σώζεται. Υπήρχαν σκέψεις μήπως γίνει πιο πικάντικο ή/και μπουν νέοι παίκτες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το πρότζεκτ δεν αντέχει. Μάλιστα, βλέπουμε παίκτες να φεύγουν άρον άρον, ακόμα και οικειοθελώς. Τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τέλος Οκτωβρίου. Αν και το παιχνίδι θα τελείωνε τηλεοπτικά τέλος του χρόνου, τελικά θα πάει τηλεοπτικά μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Βέβαια, αυτό θα φανεί και από τα νούμερα τηλεθέασης»

Παράλληλα, η εκπομπή του OPEN φιλοξένησε και μία αινιγματική δήλωση από την Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τις φήμες περί πρόωρου τέλους του «Love Island» και απάντησε πως:

«Μου αρέσει πολύ το Love Island, με δυσκολεύει όμως που ξενυχτάω γιατί ξυπνάω στις 6 το πρωί. Δεν είμαι η αρμόδια για να σχολιάσω τα νούμερα, θα ήθελα να είναι… στον Θεό, να μη λέμε βλακείες. Ξέρω πότε θα τελειώσει αλλά δεν θα πω εγώ πότε και πώς»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;