«Παγιδευμένοι»: Ο γάμος & το φιλί του Δημήτρη και της Άννας προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter
Η Άννα και ο Δημήτρης παντρεύτηκαν στο νέο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» και το Twitter πήρε «φωτιά»

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και σχολιάζει με τον μοναδικό τρόπο στο Twitter.

Η υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς Ροδίτη δεν έχει κλείσει και στους βασικούς ήρωες δεν έχει αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. Tο νέο επεισόδιο της σειράς έφερε ακόμα περισσότερες ανατροπές για τους τηλεθεατές, αλλά και μία σκηνή που κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να βάλει «φωτιά» στο Twitter, Φυσικά μιλάμε για τον γάμο της Άννας με τον Δημήτρη, αλλά και το πρώτο τους φιλί.

Ο Δημήτρης, που ενσαρκώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, και η Άννα, που υποδύεται η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο για υπηρεσιακούς λόγους και να μπορέσουν με κάποιον τρόπο να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου. Μάλιστα, οι δύο τους αντάλλαξαν και το πρώτο τους φιλί κάτι που προκάλεσε φρενίτιδα στους τηλεθεατές.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ΕΠΙΚΑ σχόλια του Twitter!

«Παγιδευμένοι»: Η τηλεθέαση του τελευταίου επεισοδίου

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» έχουν καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και επεισόδιο το επεισόδιο να αυξάνει τα ποσοστά τηλεθέασής του. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο της Δευτέρας (17/10), η σειρά κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης παρά τον σκληρό ανταγωνισμό και να συγκεντρώσει 13,6% στο γενικό σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;