Victoria Beckham: Έσβησε το τατουάζ του David - Oι φήμες για διαζύγιο και η απάντησή της
Η Victoria Beckham πυροδότησε έντονη φημολογία περί διαζυγίου με τον David - Aφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της

Η Victoria Beckham πυροδότησε έντονη φημολογία περί διαζυγίου με τον David Beckham, όταν φανς παρατήρησαν ότι αφαίρεσε το τατουάζ με τα αρχικά του συζύγου της, που είχε στον καρπό του χεριού.

Και η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls που στην πραγματικότητα άρχισε να αφαιρεί το τατουάζ πριν από χρόνια – αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή Today.

«Είχα κάνει αυτά τα τατουάζ πριν από πολύ καιρό και δεν ήταν πολύ διακριτικά», είπε, σημειώνοντας ότι ο σύζυγος και οι γιοι της είναι καλυμμένοι με «όμορφα» τατουάζ.

«Τα δικά μου ήταν λίγο χοντροκομμένα και αιμορραγούσαν λίγο και δεν ήταν τόσο όμορφα. Απλά δεν έδειχναν ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό», πρόσθεσε.

«Και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν σενάρια, ότι χωρίζω τον σύζυγό μου; Όχι, απλώς είχα βαρεθεί λίγο το τατουάζ. Τόσο απλό», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για την οικογένειά της, η 48χρονη σχεδιάστρια αναφέρθηκε επίσης στη φημολογούμενη ρήξη που προέκυψε από το γάμο του γιου της Μπρούκλιν Μπέκαμ με τη Νίκολα Πελτζ νωρίτερα φέτος.

«Ήταν ένας όμορφος γάμος. Ως μητέρα, το να βλέπω τον γιο μου τόσο ευτυχισμένο, σημαίνει πολλά», είπε, ενώ σε ερώτηση τι ελπίζει να πάρουν οι νεόνυμφοι Μπρούκλιν-Νίκολα ως μαθήματα από τον δικό της γάμο, η Victoria Beckham απάντησε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με το φτιάξεις μια στενή οικογένεια και να έχεις πάντα ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας. Ποτέ δεν μπορείς να δώσεις συμβουλές, τα παιδιά πρέπει να βρουν άκρη μόνα τους, αλλά πρέπει να είσαι εκεί».

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;