Paris Hilton: Έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στο σχολείο -
Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Paris Hilton, καθώς υποστήριξε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ως εσώκλειστη μαθήτρια.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Paris Hilton, καθώς υποστήριξε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ως εσώκλειστη μαθήτρια στο σχολείο Provo Canyon της Γιούτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο των “New York Times“, η 41χρονη ισχυρίστηκε ότι τα μέλη του προσωπικού υπέβαλαν εκείνη και συμμαθήτριές της με τη βία σε εξετάσεις του τραχήλου της μήτρας.

Πολύ αργά τη νύχτα, γύρω στις 3 ή 4 το πρωί, έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε ένα δωμάτιο και έκαναν ιατρικές εξετάσεις“, είπε η Hilton.

Μάλιστα, δήλωσε πως οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν γίνονταν με την παρουσία κάποιου γιατρού αλλά από μέλη του προσωπικού. “Ήταν δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού, που μας ανάγκαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν τα δάχτυλά τους μέσα μας“.

Κατά την διάρκεια της βιντεοσκοπημένης συνέντευξης η φωνή της ακουγόταν να τρέμει όταν περιέγραφε τις λεπτομέρειες του συμβάντος. “Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί. Και ήταν πραγματικά τρομακτικό και είναι κάτι που πραγματικά είχα μπλοκάρει στο μυαλό μου για πολλά χρόνια.

Ωστόσο, τώρα αυτές οι εικόνες επανέρχονται συνέχεια. Κοιτάζοντας, πλέον, πίσω, ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση“, δήλωσε η ίδια.

 

Η Paris Hilton μοιράστηκε αυτή τη συνέντευξη με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας στην ανάρτησή της:

Μίλησα ανοιχτά σε ένα βίντεο των NYTimes για κάτι που δεν έχω συζητήσει ξανά. Στο οικοτροφείο Πρόβο Κάνιον, άνδρες του προσωπικού με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κάνοντάς μου “γυναικολογική εξέταση”.

Μετά από στερήσεις ύπνου και βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αναγκαζόμουν να ξαπλώσω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να υποβάλλομαι σε γυναικολογική εξέταση. Έκλαιγα, καθώς με κρατούσαν κάτω και μου έλεγαν “Όχι! Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να αντιστέκεσαι, αλλιώς θα πας στην απομόνωση”.

Ήταν επαναλαμβανόμενη εμπειρία, όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλου. Με βίασαν και κλαίω καθώς το γράφω, γιατί κανένας, ειδικά ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικά. Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει που αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σε άλλα αθώα παιδιά“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;