TikTok: Viral έγινε video που δείχνει πώς θα ήταν η οικογένεια Kardashians-Jenner χωρίς πλαστικές
Το video με την οικογένεια Kardashians-Jenner που έγινε viral στο TikTok.

Η οικογένεια των Kardashians-Jenner είναι αρκετά διάσημη με όλα τα μέλη της να είναι αρκετά δημοφιλή και να δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς έχοντας ξεφύγει από τη φήμη του ριάλιτι που «εκτόξευσε» τη φήμη τους.

Σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειας, η οποία έχει δείξει πολλάκις την αγάπη της στα καλλυντικά και τη μόδα, έχουν κάνει μία ή περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις αλλάζοντας την εξωτερική τους εμφάνιση.

Τώρα σε ένα video, που δημιουργήθηκε από τους Αυστραλούς streamers Vandahood Live, με τη βοήθεια της τεχνητής νημοσύνης φαίνεται πώς θα έμοιαζαν σήμερα χωρίς αισθητική παρέμβαση η Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, η Κλοέ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το video που έγινε viral στο TikTok, αν οι συγκεκριμένες celebrities είχαν γεράσει φυσικά, η εμφάνισή τους θα ήταν αρκετά διαφορετική. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται στο ένα ψηφιακά τροποποιημένο video που έγινε πρόσφατα viral στο TikTok.

Συγκεκριμένα, στο video φαίνονται στιγμιότυπα από μια πρόσφατη συνέντευξη της οικογένειας παράλληλα με τις επεξεργασμένες εκδοχές τους, που δείχνουν το «με» και το «χωρίς» τις πλαστικές.

«Χρησιμοποιήσαμε τρία διαφορετικά λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης και δύο διαφορετικά τυπικά λογισμικά γραφικών και μια ολόκληρη εβδομάδα για να το πετύχουμε», είπε αρχικά ο Κέιθ από το Vandahood Live και πρόσθεσε στη συνέχεια τα εξής:

«Έπρεπε να ακολουθήσουμε διαφορετική προσέγγιση για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το καθένα υπέστη διαφορετικές αλλαγές με τα χρόνια».

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;