«Μια Νύχτα του Αυγούστου»: Η επίσκεψη της Μαρίας στη φυλακή «λύγισε» το Twitter
Η δραματική σειρά της ΕΡΤ «Μια Νύχτα του Αυγούστου» καθήλωσε, για ακόμα μία φορά, τους τηλεθεατές και το Twitter γέμισε με διθυραμβικά σχόλια.

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ και συνέχειας της σειράς «Το Νησί», «Μια Νύχτα του Αυγούστου», προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Σε αυτό βλέπουμε τη Μαρία (Γιούλικα Σκαφιδά) να επισκέπτεται τον Αντρέας (Γιάννης Στάνκογλου) στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή για τον φόνο της αδερφής και γυναίκας του Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου). Οι σκηνές αυτές έκαναν το στομάχι των θεατών να σφιχτεί και «έτρεξαν» να σχολιάσουν το νέο επεισόδιο στο Twitter.

Η σειρά κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter συγκεντρώνοντας πάνω από 1.400 tweets την ώρα προβολής της. Στην τηλεθέαση τα νούμερα του «Μια Νύχτα του Αυγούστου» σημείωσε μικρή πτώση συγκεντρώνοντας 6,2% στο γενικό σύνολο και 5,2% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο, το Twitter είχε απάντηση και για αυτό!

Τι είδαμε στο δεύτερο επεισόδιο

Στο δεύτερο επεισόδιο του «Μια Νύχτα του Αυγούστου» είδαμε την επίσκεψη της Μαρίας στη φυλακή, την πρώτη που δέχεται ο Ανδρέας ύστερα από έξι χρόνια, του δημιουργεί συναισθήματα που δεν πίστευε ότι έχει.

Η Μαρία, κρυφά από τον άνδρα της, Νίκο Κυρίτση, επισκέπτεται τον Ανδρέα, φονιά της αδελφής της, στη φυλακή. Κάτι που κινεί την περιέργεια του αρχιδεσμοφύλακα, αξιωματικού Ντρετάκη, ο οποίος αρχίζει να δείχνει ένα παράξενο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο Ανδρέας και η Μαρία συναντιούνται για πρώτη φορά ύστερα από τόσα χρόνια και η ευγνωμοσύνη του Ανδρέα για τη γυναίκα που τον επισκέφτηκε είναι τεράστια. Την εκλιπαρεί να ξανάρθει. Στο μεταξύ, η επικίνδυνη πορεία του Μανώλη, που μέρα με τη μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην αυτοκαταστροφή, κάνει τη σπιτονοικοκυρά του, Αγάθη, να πάρει μια απόφαση μήπως και τον σώσει.

«Μια Νύχτα του Αυγούστου»: Τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter έκαναν διθυραμβικά σχόλια για τη δραματική σειρά της ΕΡΤ στο Twitter. Σχολίασαν τις ξεχωριστές ερμηνείας, την καθηλωτική σκηνοθεσία, καθώς και την επιβλητική μουσική. Πολλοί έκαναν λόγο για μία από τις σειρές που ξεχωρίζουν στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο «χειροκροτώντας» το «Μια Νύχτα του Αυγούστου».

Το 3ο επεισόδιο της σειράς «Μια Νύχτα του Αυγούστου» θα προβληθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι πολλές σε αυτό το ψυχογραφικό δράμα χαρακτήρων που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;