«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Πώς υποδέχθηκε το κοινό τη νέα κωμική σειρά του MEGA;
Η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής και φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής στις 21:00 η νέα κωμική σειρά του διδύμου Ρέππα – Παπαθανασίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Μετά την περσινή επιτυχία «Συμπεθέροι από τα Τίρανα», το επιτυχημένο δίδυμο επέστρεψε με μία νέα κωμωδία με τρεις δυνατές πρωταγωνίστριες και φαίνεται να έχει ιντριγκάρει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Σύζυγοι, παιδιά, πεθερές, κολλητοί και κολλητές, αφεντικά… Όλα τα φέρνουν βόλτα! Καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για παράλληλες ιστορίες με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, παρεξηγήσεις, απρόοπτα και ατάκες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Η νέα σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να συγκεντρώσει αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης. Η πρεμιέρα της σειράς συγκέντρωσε 16,6% στο δυναμικό κοινό και 21% στο γενικό σύνολο.

Οι αντιδράσεις για το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στο Twitter

Η σειρά, επίσης, κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στα κορυφαία trends στο Twitter με τους χρήστες να γελάνε με την ψυχή τους και να μοιράζονται τις εντυπώσεις τους.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 από το MEGA.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;